2016. március 14., hétfő

Koromtalanító vegyszer

Van erre valami egyszerű vegyszer vagy technika? Konix-ot szoktam használni, de nem. A tiszta, és a vegyszer alkalmazása után már jó huzatú tüzelőberendezéssel 3- tüzelőanyag is megtakarítható, ugyanakkor gyenge minőségű, alacsony kalóriájú szenek is jó hatásfokkal égethetők el. A vegyszer alkalmazásával járó többletköltség így szinte azonnal megtérül.


Többféle vegyszer és egy kompresszor is kell a motormosáshoz, házilag nem lehet kivitelezni. Nagyjából fél óra alatt megvan a tisztítás. Leszedi a lerakodásokat a kéményből. A KONIX vegyszer alkalmazása úgy történik, hogy az adalékanyagot a tüzelőanyaggal együtt vagy azzal egy időben a tűztérbe juttatják és így végzik a tüzelést. Az adalékanyag alkalmazásával járó többletköltség így szinte azonnal megtérül.


Vulcan kéménytisztító hasáb, kedvező 2. Ft-os áron várja, a Növénypatika Alágyújtósok, koromtalanítók kategóriájában, tekintse meg most! Pepo koromtalanító. Van aki hókuszpókusznak tartja de én tapasztaltam a jó hatását.


EGy kéményseprőt is kérdeztem róla, ő is pozitívan nyilatkozott. Kémiailagszünteti meg a kátrány képződést, oldja a kéményfalról a lerakódást és megfizethet árú. Már egy kevés lerakódás is lehetetlenné teszi az optimális hőátadást, ami többlet fűtőanyagfelhasználást igényel. Free Shipping on eBay.


Palesit kályha fugázó. Cserépkályha fugázó kitt. KONIX égésjavító- koromtalanító kg. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Konix koromtalanító koncetrátum 1kg, Az Ön kosara üres! Oldalunkon megtalálhat mindent, ami a háztartásban kellhet. Háztartási termékek webáruháza.


A kert építéséhez, szépítéséhez, ápolásához mindent megtalál szakértő kollégáink segítségével. Alkalmazási terület: Szén-, fa- és egyéb szilárdtüzelésű kályhák, kazánok tűztéroldali tisztítására, illetve kémények, füstjáratok tisztítására. Koromtalanító égésjavító 250g-os.


A koromtalanító a lerakódásokat eltávolítja. Egy igazi szatócs bolt, ahol a lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára egy picit várni kell. A „KONIX” vegyszer.


Webáruház árai minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek, egyedi vásárlókra és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak.


Termékazonosító PE-PO koromtalanító koncentrátum 1. A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések