2016. március 25., péntek

Pék kemence árak

Jelszavunk: ahol a pék és a cukrász mindent megtalál! A kemence felújítatlanul is megvásárolható! L-es olasz dagasztógép, tükörpolíroz ott fix üstös kivitel, 400V-os.


Budapest, kínál-kiadó: hirdetés – kemence. Eladóvá vált egy 5nm-es péküzem a hozzátartozó mintabolttal, valamint egy 2nm-es felújított, akár háromgenerációs családi házzal.

Többféle olcsó, használt pék kemence eladó. Mennyi a pék kemence ára használtan? Minden ízében természetes. Sütőipari kemence ajtó tömítés.


Rövid gyártási határidővel vállaljuk - előre egyeztetett műszaki paraméterek alapján -egyedi méretű pékipari és sütőipari kemence tömítések, cukrászati berendezések tömítéseinek legyártását. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Elhatározta, hogy új vállalkozásba fog? Kemence építő agyag !

Köszöntjük honlapunkon! Bako index kft honlapján! A megfelelő menüpontra kattintva megtekintheti aktuális kínálatunkat. Itt válogathat a már felújított berendezések közül. Fõbb jellemzõi: vagy sütõlemez,.


Egyenletes sütés, megbízható és professzionális alkatrészek, szabadalmaztatott. Használt látványkemence két darab eladó. Ahol a pék és a cukrász mindent megtalál.


Pékségek, cukrászatok, pizzériák kézi eszközei. Kérem, hogy csak komoly. Belső mérete: 51xcm. Hőmérővel, huzatszabályzóval felszerelt.


Tartozék még a grillezőhöz db fém tűzifatartó és db BIO INOX grill rostély (76xcm)bakelit fogantyúval. Nyílás, pék , séf, kemence , szakács, karikatúra - töltsd le ezeket a jogdíjmentes Stock illusztráció képeket másodpercek alatt. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is.


Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra.

A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 5. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kenyérszeletelő gépek, kemencék, lemeztisztító gépek, sütőipari és cukrászipari gépek gyártása, forgalmazása és szervize. Kerti kemence egyedülálló gurulós lábakkal, somozott tűztérrel, kéménnyel, hőfok kijelzővel, két oldalt tároló polccal, nagyon szép külsővel, extra igényes kivitel vendéglátósoknak, nagy családosoknak kiváló megoldás. Helyben sütik kézműves pékáruikat. A Ferenciek tere és az Astoria közötti pékségük, központi, ám meglehetősen zajos elhelyezkedésű.


A kínálat sokszínű, főleg édes és sós péksütemények, valamint kimért aprósütemények, perec, néhány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések