2016. március 3., csütörtök

Csatos befőttes üveg

Csatos befőttes üveg

A csatos üveg nem ugyanaz, mint a csapos üveg. A két üvegtípus között a különbség csupán csak egy betű, kinézetben és tudásban azonban sokkal több. Míg a csapos üvegből egy kis csapon keresztül tölthetjük ki biztonságosan az italt, addig a csatos üveg az üveg szájában ad némi változást.


Csatos befőttes üveg

A főzés egyik titkát és egyben örömét jelenti megtanulni kijavítani valamit, amit elrontottunk, és az egyik lecke az, hogy derűsen viseljük el azt is, ha már egyáltalában nem lehet kijavítani. Kicsi csatos üveg fűszerek, lekvárok, mártások tárolására. Tálaláshoz, ajándékozáshoz is ajánljuk.


Bővebb információ a termékről. Budapest, Karinthy Frigyes út 14. Allee közelében, Móricz Zsigmond körtér közelében.


Lekvár, méz, savanyúság, torma és egyéb finomságok tárolására, csomagolására használják. Forgalmazott üvegeink közül a 2ml-est pl. Flasche literes csatos üveg palack. Boros üveg vagy pálinkás üveg.


Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából. Az alap ár nem tartalmazza a zárócsatot, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá! Ft – 1mm fém lapka: Ft Műanyag tetők: mm-es Ft, mm-es Ft, mm-es Ft, 1mm-es Ft (a kedvezmény műanyag tetőkre nem vonatkozik). A receptje nem túl bonyolult, csupán csak uborka, só, víz, kapor, torma, fokhagyma, kovászos kenyér és egy nagy befőttes üveg kell hozzá.


Tesco meggybefőtt-es üvegek). Antik jelzett ULTREFORM DEPOSÉ literes csatos üveg edény , befőttes üveg. A befőző lapkákat különböző átmérőben és színben forgalmazzuk.


A SWING üveg fő jellegzetessége a csatos kupakban rejlik, mely nyitáskor minden alkalommal összetéveszthetetlen hangot ad. Tökéletesen ideális különböző üdítők vagy salátákhoz való mártások szállítására és tárolására. Dear Customer, Over the year-end holidays, we will be open at the following opening hours: Holiday opening hours. Modelia befőttes csatos üveg , 2L az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! VÖDÖR 21X21X16CM, BENNE DB 116ML-ES BEFŐTTES ÜVEG TETŐVEL.


Csatos befőttes üveg

Befőttes csatos üveg l. CSATOS ÜVEG 160ML 3X7CM. Showing all. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – csatos üveg. Konyhai eszközökből sosem elég! Egy vízforraló lakásod elengedhetetlen kelléke.


Csatos üveg liter. Vagy éppen étkészleted kell frissítened? A mindennapok rohanásában jól jön, ha több webáruház kínálatából válogathatunk egy helyen, otthonról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések