2016. március 15., kedd

Baby born interaktív baba

Baby born interaktív baba

BABY born is a brand of Zapf Creation AG. The most successful brand play concept of Zapf Creation AG is processes constantly and is enhanced by new, lovingly designed accessories. A BABY Born mindkét lábát és a fejét is lehet mozgatni. Ha nem tetszik neki valami, akkor elkezd sírni, amíg a kedvenc cumiját a szájába nem adják.


Amint azonban lecsukja a szemeit, úgy alszik,. A Zapf Creation interaktív Baby Born baba funkciója segít abban, hogy a gyermek el tudja játszani a legfontosabb dolgokat, amik vele is nap mint nap megtörténnek. Brand new doll with great interactive features for her accessories. A Baby Born funkciós interaktív baba - fiú kék ruhát és sapkát, karján karkötőt visel. A nyolc funkciónak köszönhetően ha lefektete lehunyja szemét és bájos álomra szenderül.


Free Shipping on eBay. Get set for baby born interactive at Argos. Same Day delivery days a week £3. The Baby Born Soft Touch Doll is suitable to work with the BABY Born Interactive Bathtub with Duck Playset.


This size doll (Size H43cm) will be suitable to use with the bath tub. Thank you for using Argos QA. Annabell baba teszt- eszik (cuppog), büfizik, sír, elálmosodik, szemét csukja, fejét forgatja hang irányába, hangos zajra felria sír, hátát paskolva megnyu.


The BABY Born concept will grow with you from a newborn baby in need of feeding, burping and cuddling, to a loyal companion ready to experience the world with you! Make sure to explore the constantly growing range of BABY Born outfits, accessories and play themes to expand your imagination and play. A hasán lévő gombot megnyomva jöhet a bili vagy a pelenkacsere. A Baby Born interaktív baba rengeteg dologra képes, úgy viselkedik, mint egy igazi csecsemő!


Baby born interaktív baba

A babát meg tudod etetni és itatni, amit idővel bizony kipisil, ilyenkor pelust kell rajta cserélni. Ha lefekteted behunyja a szemeit és elalszik, a baba tud sírni, és meg is tudod fürdetni. Discover the Baby Born in the latest season collections at Alex and Alexa. Explore Clothes, Home Decor, Sports, Toys from The Best Kids Brands!


Get Interactive Baby Toys prices in UK. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. A Baby Born baba rengeteg dologra képes, úgy viselkedik, mint egy igazi csecsemő! A Baby Born funkciós baba interaktív , minden mozdulatra másképpen tud reagálni. Aktuális Interaktív baba baby born ajánlatok az ÁrGép-en.


Baby born interaktív baba

Hasonlítsa össze az árakat! A Baby Born Interaktív baba mérete cm. Ha a Baby Born baba tetszik, tekintsd meg teljes játékbaba kínálatunkat.


A baba haja hosszú, fésülhető és befonható. A játékhoz különböző tartozékok is kapcsolódnak. A terméket éves kor felett ajánlják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések