2016. március 29., kedd

Mapei primer g alapozó ár

A kezelendő felület legyen tiszta és nedvszívó. Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC), műgyanta bázisú diszperziós alapozó. Alkalmazási terület: Gipsz vagy anhidrid felületek kezelése cementtartalmú termékek felhordása előtt.


Hasonlítsa össze az árakat! KÉSZLETRŐL AZONNAL!

A megadott ár db termékre vonatkozik! MAPEI alapozó PRIMER G világoskék. Használja a jelenlegi tartózkodási helyet. Az Ön tartózkodási helye nem meghatározható.


Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókosarába. Szállítási idő: 2-munkanap. Mapei Primer G alapozó 1kg. Konzisztencia: folyadék , Szín:kék , Hígítá.

PRIMER G ALAPOZÓ 5KG OLDÓSZERMENTES és még termék közül választhat a kategóriában. Jellemzőik: igazi minőség, precizitás és. Műszaki jellemzők A Primer G vizes diszperziós speciális műgyanta, amely bármely aljzatra felhordása után, rugalmas, tömör és fényes fóliát alkotva szárad meg, és ahol szükséges, ott megszilárdítja a felületet. Műgyanta bázisú diszperziós alapozó , nagyon alacsony illékony szervesanyag (VOC) kibocsátással.


A képek illusztrációk a színek és a csomagolás a valóságban eltérhetnek. Ez egy olyan elkötelezettség, amely minden tervező, vállalkozó, felhasználó és ügyfél rendelkezésére áll, köszönhetően az olyan innovatív termékeknek és megoldásoknak, amelyek a legkisebb káros hatást gyakorolnak a környezetre. A keveréket laposecsettel vagy szórással dolgozza fel a felületre. A Primer G -t hígítsa 1:arányban tiszta, hideg vízzel, és jól keverje el. Amint a Primer G megszáradt, a szórható gipszet fel lehet dolgozni.


Gipsz felületek kezelésére kerámia burkolólapok rögzítése előtt. Tapadóhídként gipsz bázisú szórható vakolatokhoz. Olcsó PrimerGműgyantabázisúalapozó10kg Alapozó festékek árak, akciók.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Feliratkozás a hírlevélre.


Cementkötésű, anhidrit vagy gipsz felületek. Lista ár : Hívjon az árakért !

Nettó ár : Hívjon az árakért ! Rendkívül alacsony emissziójú, műgyanta bázisú diszperziós alapozó beltéri, nedvszívó aljzatokra. Ha igazán tartós burkolatokat szeretnél, elengedhetetlen a megfelelő alapozó használata. Rendeld meg online, országos házhoz szállítás! Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE.


További Extra árak teljes házas építkezés esetén. A-Z-ig országos kiszállítással. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések