2016. január 11., hétfő

Sötétítő függöny akció

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Leggyakrabban az otthonunk hangsúlyos területeit díszítjük feltünő tapétával, mint az étkező vagy a bejárat.


De manapság a lakberendezők mesés mintákat, színeket és textúrákat használnak, hogy minden szobát ekülönlwgesseé tegyenek otthonunkban, a gyerekek szobái pedig személyes kedvenceim. Fényzáró blackout sötétítő függönyök.

Különbség a blackout és a hagyományos sötétítő függöny között, hogy itt az első és a hátoldal közé szőttek egy fekete szálat, ami miatt szinte kb:-ban zárja a fényt. Amennyiben nincs szüksége sötétítésre, csak a kiváncsi szemek kizárására, válassza fényáteresztő függönyeinket! Dönthet egyszínű vagy mintás, csíkos vagy pöttyös mintázat mellett, választhat jó tartású, vagy a légiesen könnye áttört hálószerű anyagot. Dekor és sötétítő függöny méretre varrva ráncolóval. Fényáteresztő függöny méterben.


Választhat egyszínű, vagy mintás felületet, modern, vagy klasszikus mintázatot, esetleg színes. Válogasson akciós kínálatunkból: kifutó függöny , tapéta modellek most nagy kedvezménnyel a készlet erejéig kaphatók. Harmonikus otthonra vágysz?


Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.

Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. A blackout sötétítő függöny mindkét oldala ugyanolyan, finom struktúrájú textil szövet, amely egyszínűre festhető, vagy nyomható akár mindkét oldalon különböző mintára is. Az alapanyag súlyos, vastag, de nagyon jó esésű, lágy sötétítő függöny készül belőle.


Rendszeres függöny akció ! A bútorkárpithoz, falakhoz, szőnyegekhez színben harmonizáló sötétítő függöny ráadásul még elegánsabbá, barátságosabbá, meghittebbé varázsolja otthonát. Ha az Árkalkulálás gomb megnyomása után tér vissza erre az oldalra, minden sötétítő függöny alatt megjelenik az ön méretére kalkulált EGYEDI ÁR. A megrendeléseket a szokásos módon és késések nélkül dolgozzák fel.


Varrónőink kifejezetten függöny varrásra specializálódtak, így különleges. Akciós textil webáruház. A kivánságlista leadása nem minősűl rendelésnek, mert a lakástextil különbözik más terméktől. Látni és tapintani kell az anyagokat, ezért nálunk csak személyesen tudja megrendelni a termáket, ha valóban elnyerte tetszését. Blackout sötétítő függöny Versailles k. Az idei nyár akciós, prémium kategóriájú sötétítő függönyei garantáltan elnyerik tetszését.


Most akár -kal olcsóbban juthat hozzá kedvenc függönyeihez. Kifutó termékeinkből - akciós függöny kínálatot állítottunk össze. Siessen, hiszen csak a készlet erejéig tudjuk ezeket a gyönyörű olcsó függönyöket.


Trendi színek, amellyel stílust adsz otthonodnak- Bordó, Zöl Bézs, Arany, Krém, Kék sötétítő. A függöny egy alapkellék ahhoz, hogy a lakásból otthon legyen. Sötétítő függöny akció – dizon.

Az organza függönyök fényáteresztőek, így kellő napfény jut be otthonodba. Ez a hangulatodat, közérzetedet is befolyásolhatja, hiszen egy napfényes szobában jobban érzed magad. A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Személyes információkat nem tárolunk. Szolgáltatásaink igénybe vételével beleegyezel a cookie-k használatába.


Lakástextíliák széles választékát találja a Dekoria webáruházban, fényáteresztő, sötétítő , blackout függöny , fényáteresztő, sötétítő blackout roló, római roló, IKEA kanapé és szék huzatok, ágytakaró, ágynemű, asztalterítő és babzsák fotelek segítik kiteljesedni az Ön kreativitását. Díszítsd ablakodat sötétítő függönnyel. Ez nem csak szép, de praktikus is. A fényeket kizárja, így ha a nyári reggeleken nem kell felkelned ahogy világosodik.


Kínálatunkban találsz olyan sötétítő függönyt, ami önmagában van, de szettben is megtalálod őket. A szettek tartalma: db sötétítő függöny , a hozzá. Meleg színein az átjövő fények még barátságosabbá teszik a helyéget. RO-KA Lakástextil áruházunkban minden féle függöny közül válogathatnak a kedves vevőink.


Legyen az gyerek függöny ami szépen diszíti a gyermekek szobáját amiben elkalandozhatnak a kicsik, vagy éppen a nappalink sötétítésére van szükség és kellemesebbé tenné egy új sötétítő , vagy csak egy hangulatos fényáteresztő függöny izgalmas fényeivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések