2016. január 28., csütörtök

Bútorlapszabászat nyíregyháza

Szolgáltatásaink: Legyen az a bútor konyha, étkező, háló, iroda vagy akár gyerekbútor. Stílusában rusztikus, modern, egyedi. Precíz eszközeinknek és szakembereinknek köszönhetően időt és energiát takaríthat meg, s nem kell otthon bajlódnia a méretre vágással.


I-II-III-XI-XII ker. Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánunk! A korona vírus miatt a nyitvatartási idő 7-15-ig van. Szombaton pedig zárva van az üzlet.


Nálunk több mint 9féle színből lehet válogatni! A bútorlapszabászat választásának kritériumai! Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


INTERSPAN Faforgácslapgyár termékeinek belföldi. Kiemelt figyelmet fordítunk az egyedi, minőségi bútorok gyártásának és forgalmazásának. Kínálatunkban csakis kizárólag magas színvonalú ülőgarnitúrák, sarokülők, kanapék, hálószoba bútorok, étkező garnitúrák, komplett konyhák, franciaágyak és egyéb kiegészítő bútorok szerepelnek.


Margó Tivadar utca 29. Akciós gyerekbútorok, egyedi konyhabútorok, nappali és hálószoba összeállítások verhetetlen árakon, a legújabb trendek szerint. Webshopunkban a komplett nappali szekrénysoroktól, ülőgarnitúráktól egészen a legapróbb kiegészítőkig – puffok, dohányzóasztalok - , mindent megtalál. Egyedi bútor készítéséhez szükséges bútoralkatrészek, bútorszerelvények, minőségi vasalatok, kiegészítők forgalmazása és értékesítése saját szaküzletünkből és webáruházunkból. A lapszabászat csapata szeretettel vár tége a bútorlap méretre vágást pontosan és gyorsan végezzük, rendelésed leadhatod az online rendelőfelületen.


BÚTORDEPÓ megújult honlapján! A lenrost egy kiváló természetes anyag, és az ebből készített lapok mindenek előtt hosszú életűek és könnyűek. Súlyuk -kal alacsonyabb mint a hagyományos forgács és MDF-lap súlya.


Bútorbolt Miskolc, bútor Miskolc. Faktúra Duó Faipari Kft. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Munkalap, bútorlap, MDF lap, Natúr forgácslap, CK lap, OSB lap, ajtófront forgalmazása, bútorlap szabászat , egyedi kisbútorok. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Ne maradjon le legfrissebb híreinkről, új termékeinkről és műszaki információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy töltse le azokat!


Vevőcentrikus üzletpolitikánknak köszönhetően az elmúlt évek alatt. NYÍREGYHÁZA , Debreceni út 103. Nyíregyháza , Kinizsi utca 4. Lap-lemez termékek árai, faanyagok árai. A Bohács Barkács Bt. Nyitva tartások Lapszabászat cégtől Szentendrei út 93.


Budapest Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Minőségi, olcsó bútorok és bútor kiegészítők széles választékban, országos házhozszállítással a Megfizethetőbútor webáruháztól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések