2016. január 21., csütörtök

Légycsapda légyfogó légyirtás

Légycsapda légyfogó légyirtás Hasonló természetes, de hatékony légyfogót készíthetsz, ha egy kisméretű serpenyőben felforralsz két pohár tejet, amihez előzőleg 1gramm. Kertes házban élők, tóparton nyaralók, hétvégi kertben tartózkodók számára hasznos lehet nagyon. Kiemelkedően hatékony, vegyszermentes, gazdaságos REDTOP kültéri légycsapda és darázscsapda. Kedvező ár, gyors szállítás.


Tisztelt vásárlóink! A légycsapdák hatékonysága nagyban függ a csalianyagtól. Kínálatunkban nagyon hatékony Red-Top, Natural Control, Bros légycsapdák, valamint légypapírok, légyirtók, légyfogó tekercsek is találhatók.


A legyek különböző fajtái folyamatos bosszúságot okoznak nekünk, mint kültéren, mint a beltérben az első naposabb idő bekövetkeztétől akár a tél beálltáig. Kínálatunkban megtalálhatóak a szakszerű védekezéshez szükséges anyagok, eszközök akár háztartásban, akár nagyüzemben , vagy akár állattartással kapcsolatosan szeretne védekezni. Cimkék: Légy csapdák ablakba, kertbe, lakásba, légyirtó, légyölő, légyfogó , légy írtás, legyek, légy elleni védekezés, UV-s légycsapda , UV. Légycsapdák és légyírtó szerek, LÉGY, FK-FARM Kft, állatriasztó, ultrahangos riasztó, csapda, riasztoszerek, vakondriaszto, nyestriaszto, lobalzsam.


Eredetileg darazsak írtására készítettem, de utólag kiderült, hogy legyekre sokkal jobban működik. Szinte befektetés nélküli hatásos megoldás. A legyek irtására, riasztására hatékony szereket, eszközöket talál kínálatunkban, amelyekkel hatékonyan védekezhet kültéren, és beltérben egyaránt. Különösen csapadékos időjárás után, amikor megszaporodnak a szúnyogok, megkeserítve ezzel a szabad tartózkodás idejét. Nyáron gyakran vendégeskednek a szúnyogok és a legyek a lakásodban?


Ha nincs kedved a társaságukhoz, űzd el őket természetes módszerekkel! A légyirtás Excaliburja Semmiképpen nem szabad kihagynunk a légyirtás „Excaliburját”, a rovargyilkolás semmi mással nem pótolható élményét nyújtó légycsapó t. Ennek az eszköznek számos tréfás változata is begyűrűzött a kereskedelembe, más vicces légyirtó eszközökkel karöltve, mint például az interneten rendelhető fly catcher műanyag húsevő növény. BROS Légyfogó tekercs 10m Raktárakba, tároló helyiségekbe szélesen kihúzható légyfogó papír elsősorban legyek, de más repülő rovarok befogására is. Szélesen kihúzható szalag forma.


A henger hosszan tartó, méregmentes ragaszóval bevont felülete, ideális otthoni használatra. A ragadó hengert függeszthetjük teljesen nyitott, vagy a csomagolásból részben nyitott formában is, ami elfedi a már csapdába ejtett repülő rovarokat. A Red Top légyfogó tekercs fontosabb termékelőnyei.


Higiénikus, mert a legyeket szóródásmentesen, fogja össze. A lakásban régebben enyves légyfogóval védekeztek ellenük, ami ma is kapható, hatásos eszköz, csak nem túl gusztusos látvány. Elűzhetjük a legyeket, ha lapos tányérokba babér- vagy ricinusolajat öntünk, a ház körül portyázó darazsakat pedig úgy is távol tarthatjuk, ha a gyakran látogatott törzshelyeikre rövid nyakú, cukros pálinkával telt üvegeket akasztunk ki.


Mérget, irtószert nem tartalmaz, hatékony és biztonságos. A FLY RIBBON 4légyfogó szerelék utántöltője lehet, de önmagában is használható. A kukacosodást a cseresznyelégy okozza. Az idei enyhe tél után pedig semmi jóra nem számíthatunk – a cseresznyét károsító rovar.


Előnyei: - a környezetre teljesen veszélytelen, irtószert nem tartalmaz, - olyan helyeken is alkalmas légyirtásra, ahol az irtószerek alkalmazása tilos, - ragasztóanyaga hosszú élettartalmú, - laboratóriumban kifejlesztett, speciális légyfogó lap - a rajta lévő nyomtatott legyekkel és különleges színével - kiválóan vonzza a legyeket. RedTop légycsapda a leghatékonyabb légyfogó amit ma kapni lehet. Működése nagyon gyors és hatékony.


A Redtop légycsapda már 1-nap elteltével érezteti hatását a csalétek porrának köszönhetően, melyet vízzel kell keverni! Ez alapján tényleg kijelenthetjük, hogy nagyon gyors a hatása. Ha azonban se egyikhez, se másikhoz nincs kedve vesd be a következőket: Elsőként érdemes egyszerű kereszthuzattal próbálkozni, hiszen a legyek nemcsak könnyebben találnak ki a szabadba a tárvanyitott ablakon keresztül, hanem a légáramlat is segíti őket a kijárat megtalálásában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések