2016. január 6., szerda

Kézi üvegvágó ár

A TOPEX üvegvágó egyszerű üvegvágó szerszám. Hat cserélhető vágókoronggal felszerelt, ez hosszú élettartamot biztosít a szerszámnak. A fa nyél jól fekszik a kézben, ennek köszönhetően kényelmesebb a vele végzett munka. Tekintse meg üvegvágó eszközeinket és vágókerék választékunkat!


Kézi üvegvágó ár

Webshopunkban egyéb kőműves és építő szerszámokat is talál, érdemes böngésznie! A termék előnye még a vágás során igen hasznos, az üvegvágó fejében kialakított üvegtörő. Régi gyémánt kézi üvegvágó szerszám fa nyéllel a képek szerint cm. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó üvegvágó kategóriába tartozó termékek árait!


Kedvezményes bruttó ár : 6Ft. Olcsó üvegvágó Egyéb kéziszerszámok árak, akciók. A kerekes vágót mártsuk petróleumba, vagy terpentinbe, majd erõs és állandó nyomás mellett lassan húzzuk végig egy vonalzó éle mentén az üvegen. Kézi , kerekes üvegvágó. Kezdve akivágásnál, a lapok és ablakok rögzítésén és az ahhoz szükséges mérési technikán keresztül egészen az ólom vagy réz üvegezésig.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Hasonlítsa össze az árakat! Vásárlás: Vágókorong árak, eladó Vágókorongok. Akciós Vágókorong ár ! A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár ) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.


Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel. Először is üvegvágó. Anélkül drámaian romlik a helyzetünk üvegvágás terén.


Többek közt görgős, vagy gyémánthegyű vágóval, újabban vízzel is, bár az nem egy házilag kivitelezhető. Az üveget elvágni sok mindennel lehet. Elküldtünk e-mailben egy aktiváló linket, melyre kattintva új jelszót generálhatsz. Elfelejtett jelszó Belépés Regisztrálok. Gépek és tartozékaik.


Számos ügyfél használja a vásárlás elott az áru- és boltreferenciákat és az áru-összehasonlítót. Hogy megoszthassa vásárlási és áruminoséggel kapcsolatos tapasztalatait más felhasználókkal, a kapcsolattartó adatait át kell adnunk biztonságos módon az áru-összehasonlítónak, amely elküldi a kérdoívet. Személyre szabott egyedi áraink megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Extra Garancia Standard. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. A webáruház már most több ezer árucikket tartalmaz. A teljesség igénye nélkül: kéziszerszámokat, kerti gépeket, szerszámgépeket, kisgépeket, munkavédelmi öltözeteket és védőruházatokat, műszaki segédanyagokat, valamint a legváltozatosabb szerelési kiegészítőket. A felhasználói élmény javítása érdekében cookie-kat használunk a weboldalon.


Az Elfogadom gomb megnyomásával hozzájárulsz a cookie-kra vonatkozó adatkezelési szabályzatunkhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések