2016. január 20., szerda

Mini befőttes üveg

A mini befőttes üveg sószóró üde színfolt bármely konyhában. Vehetsz belőle többet is, hisz kiváló a bors és a fűszerpaprika szórására is. Számold fel otthonodban a régi és unalmas sószórókat és szerezz be valami újat és különlegeset.


Ez a kedves apró fedeles sótartó alap kellék a főzés szerelmeseinek és a. Befőttes - (facett) üvegeink háztartási és élelmiszeripari használatra is egyaránt kiválóan megfelelnek.

Lekvár, méz, savanyúság, torma és egyéb finomságok tárolására, csomagolására használják. Forgalmazott üvegeink közül a 2ml-est pl. Befőttes üveg : normál szájú, széles szájú, szűk szájú minőségi befőttes üvegek.


A főzés egyik titkát és egyben örömét jelenti megtanulni kijavítani valamit, amit elrontottunk, és az egyik lecke az, hogy derűsen viseljük el azt is, ha már egyáltalában nem lehet kijavítani. Ft – 1mm fém lapka: Ft Műanyag tetők: mm-es Ft, mm-es Ft, mm-es Ft, 1mm-es Ft (a kedvezmény műanyag tetőkre nem vonatkozik). Orion Majo befőttes üveg készlet tetővel, 2ml, db.


Részletek Üzlethez.

Csatos befőttesüveg, l - Kilner. Ebben a videóban egy befőttes üveget dekoráltam ki. Nem akartam elvenni, az üveg hatást, ezért csak félig festettem be, majd szalvétával, csipkével és szalaggal díszítettem. Négyszög alakú 1milliliteres üres lekváros üveg.


Kis mennyiségű lekvárok, dzsemek, fűszerek, fűszerkrémek, mézek, csokoládé és karamellkrémek tárolására, téli eltevésére. Bővebb információ a termékről. Konyhai eszközökből sosem elég! Egy vízforraló lakásod elengedhetetlen kelléke.


Vagy éppen étkészleted kell frissítened? A mindennapok rohanásában jól jön, ha több webáruház kínálatából válogathatunk egy helyen, otthonról. Jobbnál jobb ötleteket találok! Itt van például a mini piás. De nézzük, hogy mi kell hozzá 1db befőttes üveg.


A legnagyobb a 7ml-es, amit én néztem. Ez Ft valami kis szalag, vagy szalvéta, ha kicsit fel akarod.

Ugye te se dobod ki a kiürült befőttes üveget? Mini befőttes üveg korsó szett. Ki mondta, hogy a befőttesüvegből nem lehet felest inni! Gondolom még nem próbálta ezért épp itt az ideje: viccesen néz ki, ahogy a hagyományos befőttesüveg kicsinyített másából döntitek magatokba a nagypapa kerítés szaggatóját!


Ajándék ötletek, palack, üveg áru széles választékban. Az élelmiszerek befőzésére alkalmas üvegek átlátszóak, így jól láthatóak bennük a befőzött élelmiszerek. Az üveg térfogata 3ml. Mosogatógépben mosható.


A csomagolás db üveget tartalmaz fedelek nélkül. Prémium pálinkás üveg literes, Svéd Bordói üveg palack. Boros üveg vagy pálinkás üveg. Ideális italok tárolására vagy ajándékozás céljából.


Az alap ár nem tartalmazza a záródugót, csak ha bejelöl hogy kérsz hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések