2016. január 21., csütörtök

Nádlemez

A nádtáblákat beltéri és kültéri hőszigetelésre is használják. Tető vagy szarufa szigetelésként is használható. Those customers, who comes to our wicker fabric page, They knows that we Are producer And unfortunately, for abroad we can deliver only large quantities, according to an individual agreement! Nádszövet, nádlemez. Impregnált anyagok.


Kertépítő elemek, eszközök. Részletek Apácarács - Meran 1x 9. Ha tetszik a videó akkor nyomj egy like-ot és iratkozz fel ezzel segíted a csatorna működését. Szigetelő nádlemez 5cm-es – raklapnyi. A náddal történő szigetelés nem újdonság.


A nád nemcsak egyike a legrégebbi természetes hőszigetelésként alkalmazott építőanyagainknak,de egyik a legtermészetsebben előállítható. A Steprock ND lemez különösen alkalmas szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a léghangokat is szigeteli.


Egy rétegben, sűrűen, horganyzott huzallal összeszőtt nád. Az energiatakarékos gyártási folyamatoknak és a környezetbarát anyagfelhasználásnak köszönhetően a nádlemezek óvják a környezetet. Remekül alkalmazhatók vályogfalak szigetelésére. A jelenleg forgalomban lévő nádlemez szigetelőtermékeket különféle táblaméretben gyártják, 2 és mm vastagságban. Dekorációs szolomit nádlemez (I. osztály) A legkülönbözőbb méretben, válogatott nádból készülő termék.


Cégünk a 90-es évek óta foglalkozik nád aratással és feldolgozással. Temérdek munka, kitartás, tapasztalat és szakértelem tette lehetővé, hogy ilyen hosszú ideig piacképesek maradjunk. Tökéletes, természetes szigetelő és építési anyag, Padlás, tető szigetelése, gazdasági épületek, garázsok, pavilonok, kerti pihenők oldalfalának, tetejének kialakítására is alkalmas, csak sok más építőanyagnál természetesebb és olcsóbb! A termékinformációkat folyamatosan bővítjük és bár törekszünk a legpontosabb tájékoztatásra a webshopban található információk és árak tájékoztató jellegűek.


Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. A nádszövet évszázadok óta kedvelt építő- és tetőfedő anyag. Tradicionálisan tetőfedésre.


Külső- belső hőszigetelésre, födém és tetőszigetelésre használható. Igen kedvező ára is hozzájárult népszerűségéhez. A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és különleges ajánlatokkal. A hőszigetelési határértékek eléréséhez külső oldali, környezetbarát, lélegző hőszigetelő anyagokat javasolunk, mint nádlemez , szórt cellulóz (újrahasznosított papír), lágyfarost lemez, kender, vagy szalma szigetelés.


A megfelelő rétegkombinációkkal, előtétfallal könnyedén készíthetünk akár passzívház. A fa fedélszerkezetek többféle szempont szerint csopor­tosíthatók. Ezek rögzítése dűbellel történik.


A padlásfödém cellulózszigetelést kap. A tetőn lerakott nádcsomókat. Berger típusú Kinttelfeldben gyártották eredeti Osztrák gép 2-5cm vastagságú nádlemez készíthető vele, jó állapotú. Fotó megtekintése nagyméretben.


A nád virágzatát is tartalmazza, ezért elsősorban gazdasági épületek, istállók, pajták fedésére, illetve szigetelésre ajánljuk . Pótlólagos szigetelésre nincs szükség. A hőszigetelés kalkulátor segítségével meghatározható a lehűlő falszerkezetek hőátbocsátási tényezője - U értéke (korábbi nevén: k érték), valamint megjelenik a kiválasztott anyag hővezetési tényezője - lambda értéke, ezáltal meghatározható az optimális hőszigetelő anyag és optimális vastagsága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések