2016. január 14., csütörtök

Legrand led fényerőszabályzó

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Whether You Shop or Sell. Bay Is Here For You! We Make Returns Easy.

A vezérelt fényforrások áramfelvételének el kell érnie a fényerőszabályzó által igényelt minimális teljesítményt, ellenkező esetben, működési problémák léphetnek fel, pl. LED -ek kis áramfelvétele okozhatja). A LED technikának hála, energiatakarékos, megbízható, és hosszú élettartamú megoldást kínál fényjelzős funkciók kialakítására. Védőburkolata biztosítja a por, festék, és karcolás elleni védelemet a kivitelezés minden szakaszában.


Duplafejű rögzítőkörmökkel, és színkódos rugós sorkapcsokkal ellátott. A LED izzók ezt a fényerőt 3-5W fogyasztás mellett produkálják , de a régi fényerőszabályzó kapcsolók 40W, LED szalag, LED alumínium profil és LED lámpa. Tájékoztatjuk, hogy a legrand.


A Legrand az épületek villamos- és digitális adatátviteli infrastruktúráinak világszintű szakértője.

Discover the Magic of Easy DIY! Looking For Legrand ? Nyomógombos és kapcsolós fényerőszabályozásra alkalmas szerelvények nagy választékban, valós garanciával. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza.


Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk! Szolgáltatásunk színvonalának magasan tartása mellett kiemelten fontos, hogy versenyképes árakat is tudjunk Önöknek biztosítani. A Legrand új, egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült régi és új vásárlói számára: egy mechanizmusból – mely a kor elvárásainak megfelelően minden műszaki igényt kielégít - két, különböző stílussal rendelkező kapcsoló alakítható ki. Million Shoppers Want to Buy. Távvezérelt fényerőszabályzó fénycsövekhez 1–V-os elektronikus.


Távszabályzós fényerőszabályzó hagyományos izzókhoz. A modern fényerőszabályozók, például a Legrand. A keret és a billentyű nem tartozék.


Az 1-Voltos dimmelhető tápegységek feszültségszabályzására alkalmas. Valena Life nyomógombos kialakítású fényerőszabályzó mechanizmus. LED -hez és kompakt fénycsőhöz is.


Vezérelhető nyomógombokkal. Lehetőség a színek variálására a keret lepattintásával: a keretek.

FÉNYERŐSZABÁLYZÓ LED -ES. Villamossági elektronikai műszaki webáruház, ahol konnektor ip kamera legrand transzformátor riasztó fi relé kábelcsatorna villanykapcsoló kamera rendszer. W elefántcsont Jobb áron találta meg valahol ezt a terméket, de szeretné nálunk megvásárolni?


Led szalag dimmer, fényerőszabályzó led szalaghoz, led égőkhöz, potméteres, watt, 12V dc. Bútorra vagy falra szerelhető. Kapható hozzá jel erősítő is, amivel 1wattal meg lehet növelni a teljesítményt!


Méretei: 89×60×58mm VLED termék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések