2016. január 10., vasárnap

Ajtó ablak profil

Az elmúlt években a cég megerősödött és biztos pontja lett a régió nyílászáró piacának. A Profil -Ablak-Soós Kereskedelmi Kft. Közel 1m2-es bemutatótermünkben teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Welcome our ! Our experts are specialists with over years of experience.


Our products contain extremely high level of technology and manufacturing culture, as a hertitage from ALUKOL Ltd.

German partner named VERSBACH GmbH. Minőségi alumínium nyílászárók elérhető áron. Alumínium Profil értékesítés. Az összes gumiprofil ebben a termékcsoportban nagyfokú szigetelést biztosít, megfelelő tömítettséggel. AJTÓ-ABLAK- PROFIL Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Magyarországon bejegyzett vállalkozás.


A MARSHALL korszerű alumínium nyílászárói hőhídmegszakító betéttel rendelkeznek, ezért nem csak kiemelkedően tartósak, de a. A hat légkamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=-es értéket ér el. A beépítési mélység a nyílászáró profil jellemzője, tulajdonképpen az ajtó, ablak profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő.

A légkamrás mm, a kamrás mm beépítési mélységgel. Hatalmas raktárkészletből vásárolhat műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat, beltéri ajtókat és redőnyöket. Nálunk minden azonnal történik. Minden ablak bukó-nyÍló, kívánság szerint, valamint, csak nyÍló, illetve csak bukó, vagy nyitás lehetősége nélkül van elkészítve.


Az ablakok ötkamrás WEISS, il- letve SALAMANDER PVC profilból vannak szerkesztve, amelyek jó hang és hőszigetelést képeznek. Az abla- kok környezeti hatásoknak ellenállnak, hosszú élettar. Ablak profil , Eger ablak , Eger ajtó , skyablak, ALUPLAST IDEAL, VEKA Sofline, Kérjen árajánlatot itt!


Műanyag ajtó és ablak profil , vasalat karbantartása. Amennyiben ez nem tesszük meg későbbiek folyamán napsütés hatására rá fog olvadni a védőfólia. Ezáltal esztétikai hibák fognak keletkezni profilkereten. A műanyag ablak hirdetéseinél főleg az ‘u’ és ‘k” értékekről lehet sokat hallani, valamint a profil márkájáról, a légkamrákról, esetleg a műanyag ablak üvegeinek rétegszámáról. Cancel Unsubscribe.


Termékpalettánkat úgy állítottuk Önöknek össze, hogy kizárólag a legnépszerűbb szabvány nyílászárókat tartjuk raktáron. Természetesen ha Önnek egyedi méretű nyílászáróra van szüksége azt is rövid határidőre. Minél nagyobb a beépítési mélység annál jobb az ajtó statikája és.


A borovi fa ablak előnyei. Minden fa ablak más mintázatának köszönhetően, egyediséget kölcsönöz annak. Főkategória, Profi- ablak - ajtó -vasalat.


Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Tekintse meg műanyag ablak , bejárati ajtó és fa nyílászáró árjegyzékeinket. Dunakeszi Fóti út 114. Kubus ablak Ablak , minimál stílusban! Budaörs Kamaraerdei út 11.


Magyarországon elsőként a MARSHALL mutatta be a német Gealan által fejlesztett KUBUS ablakot és erkélyajtót, ami gyönyörű formavilágával lenyűgözte a szakmai közönséget! A legtöbb ablaknál a szárny és a tok optikailag elkülönül egymástól, azaz láthatóan két külön elemként. Nyílászárók kedvező áron az Ablak és Ajtó Centrumban.


Olcsó nyílászárók, akciós termékek. A színes műanyag ablakokat már hosszú évek óta lehet megvásárolni, de még csak most jutottunk el addig, hogy a fóliázásnak, a szép, sokszor a fával is összekeverhető hatása mellett, van egy árny oldala is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések