2019. október 21., hétfő

Műkő virágláda

Ennek a vázacsaládnak létezik egy kisebb virágládája 30x75x34cm 57kg= 19. A fotókon mellékeltük a képeket. Méretéből adódóan látványos és nagyon nehéz, ezért nehezen mozdítható el a helyéről, ami nem utolsó szempont a mai világban. Gyöngykavicsos virágláda 80cm. Termékeink segítségével a kertkialakítás, udvar és közterület-szépítés terén kínálunk tartós és esztétikus megoldásokat.


Mivel a kő természetes anyag, így remekül beleillik a zöld.

Kő virágkehely: generációs virágt. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera. Nagy műkő virágláda készlet. Kézzel válogatott minőségű és fagyálló beton virágláda , amelyek nemcsak dekorációs elemként, de térelválasztóként is díszítheti kertjét.


Szigetszentmiklós Leshegy u. Nyitva: H-P: 9-1 Szo:9-13-ig Szeged Móravárosi krt. Mömax áruházzal szemben. Egy kínai közmondás szerint: Aki egy órára boldog szeretne lenni, az lakomázzon be finom ételekből, aki egy napi boldogságban akar részesülni, az házasodjon meg, de aki egy egész életre szóló boldogságot szeretne, az építsen kertet.


A műkő virágláda jól beilleszthető teraszokra, kertekbe, vagy akár közterületekre.

Válasszon egyéni igényének megfelelő műkő virágtartót, többféle színben! Színválasztékunk megmozgatja a fantáziáját: megtalálja a fehéret és különböző árnyalatait, a pasztell sárgát, a mediterrán vöröset, és a barnás. Fa üdvözlő virágláda. A másik “kisebb” 5 5cm széles. Műkő virágláda választékunkkal igyekszünk Önnek segíteni, hogy kerti növényeit.


A műkő természetes kövek őrleményéből készül cement kötőanyagú beton. RUSTICA – virágláda 80x40x27CM. Kültéri kaspók vásárlása és rendelése az OBI-nál. Kaspó, virágláda és váza különlegességek otthona.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A beton virágládák változatos formái és színei. Műkő kerítés fedlap árak - többféle méretben, szürke, szürke-fekete, fehér színben. Vízorral, vasalt kivitelben is, egyenes vagy kétoldali lejtéssel. Virágládák széles választéka kapható áruházunkban.


Személyes átvételi lehetőség Budapesti üzletünkben. Az általunk forgalmazott műanyag termékek kizárólag az Európai Unió területéről származnak. Cégünk előtérbe helyezi a Hazai gyártók által készített termékeket, ezáltal támogatva a Magyar piac versenyképességét, a Magyar munkahelyek megtartását!


Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!

Régóta nagyon tetszenek a kissé rusztikus kőkaspók, az egyéb kő, vagy szép kő utánzatú kerti virágtartók. Az áruk azonban nem túl kellemes, így arra gondoltam mivel annyi helyen olvasni egy könnyen elkészíthető kőutánzat elkészítéséről, nekivágok a DIY projektnek. Kődísztárgyak, kemencék, kerti eszközök nagy választéka. Magyar családi manufaktúra Webáruházunkban saját tervezésű, manufakturális módszerekkel gyártott, magas minőségű kőtermékeket talál! Ha nehéz és stabil edényt szeretnénk vásárolni, hogy elkerüljük azt, hogy a szél vagy a kellemetlen időjárás kárt okozzon virágainkban, akkor mindenképp kerámia-, beton- vagy műkő edényt kell választanunk.


Ezek igen nehezek, a bennük lévő föld súlya miatt csak óvatosan, valamilyen görgős eszköz segítségével. Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések