2019. október 29., kedd

Műanyag zuhanykabin ajtó

Belépési méret: 3mm. A ajtó mm-es színezett (pearl) műanyag betéttel, és AntiCalc védelemmel van ellátva. Mi a különbség a zuhanykabin és a zuhanyajtó, vagy más néven zuhanykabin ajtó között? A zuhanyzó tér legalább két oldalát maga a zuhanykabin határolja és a maradék oldalakat pedig a csempézett fal. Zuhanykabinok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Válogasson kedvére olcsó és akciós termékeink közül.

Webáruházunkban minden szaniter és fürdőszobai termékünk teljesen új, legalább hónap garanciával rendelkezik. A Zuhanyajtó csoportban mindent megtalál, amire szüksége lehet. Kizárólag magyarországi. Ideális megoldás a fürdőszobában való tér kihasználására.


A zuhanyajtó egy olyan praktikus, zuhanyzásra alkalmas részt hoz létre, mely a pénztárcáját is kíméli, hiszen nem szükséges egy egész kabint kialakítani. A zuhanykabin ajtajának másik előnye, hogy eldönthetjük, balra vagy jobbra nyíljon-e az ajtó. Ebben az esetben mindenképpen használjunk szilikon küszöböt, ami meggátolja a tusolótérből a víz kifolyását, valamint törekedni kell rá, hogy a talpunk alatti burkolóanyag lejtést biztosítson a lefolyónyíláshoz.


Széles kínálatunknak köszönhetően kádat, fürdőszobabútor, csaptelepet vagy csempét is vásárolhat.

Például, ha egy sarok zuhanykabint építtetünk, el kell döntenünk, hogy melyik oldalon legyen a fix üveg vagy a fal, és melyiken az ajtó. Hivatalos gyári listaár. Az ár tartalmazza a áfát.


Amennyiben ön rendszeresen, nagy mennyiségben vásárol (kivitelező, ingatlanfejlesztő, belsőépítész, lakberendező), kérjen tőlünk egyedi árajánlatot! Két fal közé épített, üvegzsanérok által nyitható, fogantyúval, vízzárásokkal felszerelt üveg. A fix üveget felűl merevítőcsővel látjuk el, a megfelelő stabilitás. A walk in zuhanykabin tálca és ajtó nélküli kabin, erre alkalmasan kialakított lefolyóval. Divatos, légies, könnyed látvány.


Loft lakásba, modern lakásba kiváló választás, de minden térben megállja a helyét egyszerű stílusosságával. Házszépítő bolt, ajtó , ablak, csempe, padlólap , szaniter, zuhanykabin. Minden ami a szép házhoz kell!


Műanyag Bejárati Ajtók. Krómozott fém zsanér. Szinterezett fehér fém profil. Jobbos-balos szerelhetőség. Egyenes kialakítású és íves zuhanykabin ajtó tömítésére, különböző hosszúságú vízvető szárnnyal és üvegfogadó méretekkel gyártott élzáró szilikongumi profilokból válogathatnak vevőink termékpalettánkból.


Ajtók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját! Ismerje meg az akadálymentes fürdés legújabb megoldását. A zuhanykád remek alternatívát kínál azoknak, akik alacsony belépési magassággal keresnek kádat. A fürdőkád és zuhanykabin egyesítése a fürdés kompromisszum mentes megoldását biztosítja.


Modern korunk vívmányai igen nagy hatással vannak a fürdőszobai design-, és technikai elvárásainkra is. Mind építkezés, mind felújítás során célunk, hogy a leendő zuhanyzónk könnyen megvalósítható, ám modern, látványos, egyedi és funkcionális legyen. Egy Walk-in, avagy besétálós zuhanykabin teljesítheti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések