2019. október 2., szerda

Dauervíz és fixáló

Modern dauervíz, a tökéletes hullámokért, és az egészséges hajért. A dobozban a dauervíz, és a dauer fixáló is benne található. Kallos dauervíz X ultra erős, ml - Használata erősen és tartósan göndörített frizurát eredményez. A dauer kényes művelet mivel megbontjuk a haj szerkezetét, ezen nem szabad spórolni, ezért csak a legjobb dauer vizeket forgalmazzuk!


A dauervízzel megbontjuk a haj szerkezetét, ezért nagyon fontos dauervizek minősége. Az oldalon található dauervíz márkák használata minden hajtípus dauerolására alkalmasak, így a legjobb bio dauerolással garantáljuk a dauerolt haj legkíméletesebb göndörítését.

A hajat kíméletesen ápolja, miáltal a haj 3-mosásig könnyebben fésülhetővé válik. A dauer víz hatóidejének lejárta után nagyon alaposan öblítse ki a dauervizet a hajból, majd törölje meg a hajat. Vigye fel a dauer fixálót minden csavaróra, majd hagyja hatni percig.


Dauer fixáló használata. Nem volt mindegy a hatóidő, és az sem, hogy milyen állapotú – festett, száraz, vagy törékeny – hajkoronára került rá a dauervíz és a fixáló , de a legnagyobb hibalehetőség a dauervíz kiöblítésében rejlett. Kérjük, írja be a fiókja e-mail-címét, melyre küldünk Önnek egy ellenőrző kódot. Fodrászkellék és fodrászcikk gyors házhozszállítása, szegedi webshopból.


Az ellenőrző kód átvétele után meg tudja majd adni a fiókja új jelszavát. Stabilizálja a dauervíz tartós hullámosító hatását.

Tökéletesen kihangsúlyozza bármilyen típusú dauer hatását. Szabályozott pH értékkel rendelkezik. A dauervíz hatóideje után, a fixáló megszilárdítja a kénhidakat és a hajcsavaró által alkotott formában újjáépíti. A készítmény savas tulajdonságai semlegesítik a dauervíz maradványait, és helyreállítják a haj normális pH-értékét.


A dauervíz maradék nélküli eltávolítása, az alapos kiöblítése a hajból azért fontos minden típusú dauervíznél, mert a dauervíz és a dauer fixáló találkozásakor nagyon heves hő hatás keletkezik, és ez égeti meg a hajat, ekkor törhet le! A dauervíz soha nem égeti el a hajat, téves a sokakba rosszul beidegződött kifejezés! Lemosta, felcsavarta nagy csavarókra és búra, és fél évig volt tömege és formája a hajamnak. Múltkor (két éve) hagytam először lenőni teljesen a dauert , mert valami seb. Inkább a fixáló ami a lényeges,az ,hogy mivel fixálja a fodrász.


A savasan reagáló adalék anyagok a dauer vízben különösen a citromsavak és a borsavak feladata, hogy a lúgmaradványokat semlegesítsék, és a hajszálakat összehúzzák. Létezik egy és kétkomponensű dauer víz. A Matrixshop webáruház nyitva áll a fodrászok és a nagyközönség előtt is.


Az eddig szalon exkluzív, kizárólag fodrász szakemberek számára elérhető Matrix termékek immár bárki számára elérhetőek és rendelhetőek, így eljött annak az ideje, hogy bárki otthonában vagy szalonjában is élvezze a páratlan Matrix termékek kényeztetését! Ammónia- és porzásmentes kék szõkítõ por – 500gr Perm 1S – 5ml – dauer víz erõs és vékony szálú hajra Scroll to top Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Klasszikusan rugalmas és ellenálló hullámokat biztosít, és puhává teszi a hajat. Semlegesíti és fixálja a dauert.


Kíméletes kezelést tesz lehetővé. Nélkülözhetetlen a tartós hullám kialakításához. VENSZ Fodrászcikk webshop, hajfestékek, természetes és ammóniamentes paraben mentes, keratinos, hajhullás ellen, korpásodás, zsíros haj legjobb áron.

Rendeljen az ország bármely pontjáról, és mi eljuttatjuk Önhöz a terméket pár napon belül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések