2019. október 18., péntek

Hővédő fólia ablakra obi

Napfény-, hő- és UV-védő fólia. Egy tetőtéri azaz ferdén álló ablaküvegre próbáltuk feltenni. Pénteken a lányaim mennek és újra megpróbálják felragasztani. OBI áruházak: Még több áruház megjelenítése Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudjuk átvenni a bevásárlókosár, a bevásárlólista vagy a termékösszehasonlítás meglévő adatait, ha áruházat változtat. A jó hír, hogy kollégáink telepítés előtt makulátlan üvegtisztítást hajtanak végre a tökéletes telepítés érdekében, ezen felül a fólia kiszáradási ideje nap, amíg nem lehet a fóliázott felületet takarítani.


Ezek után puha törlővel és a hagyományos ablaktisztító szerekkel lehet takarítani.

A statikus fólia egy különleges fólia , nem tartalmaz ragasztót. Előnye, hogy a felrakását nem lehet elrontani, bármennyiszer visszaszedhető. Ha a ragacsos fólia alól felületesen nyomjuk ki a vizet, akkor foltos, csúnya lesz a végeredmény, visszaszedni nem javasoljuk. Illetve ijesztően hat, ha víz reakcióba lép a ragasztóval.


Az Önhöz legközelebbi OBI áruházba mindig érdemes ellátogatnia, hiszen szakszerű tanácsadásban részesítjük Önt és a legbonyolultabb projektek esetén is számíthat a támogatásunkra. Ha már pontos elképzelése van arról, hogy mire van szüksége, akkor sok időt megtakaríthat azzal, ha a kívánt termékek vásárlását online megrendelés útján intézi. A Tönung hővédő fólia tetőtéri ferde ablakra került felhelyezésre.


Jelentősen csökkent a nap hősugárzó ereje, az addig felmelegedett bútorok hőmérséklete csökkent és a hőérzet is jelentősen kellemesebb. A Sonnenschutz STATIC hővédő fólia függőleges fürdőablakra került felhelyezésre.

Legszembetűnőbb változás. Beltéri hő-fényvédő ablakfólia árak. Kültéri hő-fényvédő ablakfólia árak. Hővédő fólia ablakra obi. Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út.


Az öntapadós fólia a forró nyári napokon is védelmet bizotosít a vakító fény ellen. Kint tartja a hideget, energiát takarít. Amennyiben ebből a termékből egy db-ot re. Sonoma tölgy világos 6cm.


Hőszigetelő fólia ablakra , x m. Dc-fix öntapadós üvegfólia. Független tesztek alapján a LLumar hővédő fóliák légkondicionált épületeknél akár százalékkal is csökkenthetik az energiafelhasználást. Fújjuk be az ablakot és a fóliát vízzel ((NE használjunk mosogatószert a vízbe, mert száradás után szívárványos lehet a fólia ) Illesszük a fóliát az ablakra. A simítóval haladjunk középről kifele, és hajtsuk ki a vizet a fólia alól. VEGYÜK LE A MÁSODIK VÉDŐRÉTEGET!


A védőréteget mindenképp el kell távolítani! Ez az érték az épület tájolásától és egyéb tényezőktől függően akár jelentheti azt, hogy a hővédő fólia alkalmazását követően az épületben hőfok csökkenés érhető el. Tükröződő hővédő fólia ablakra.


Egy irányba reflektív kivitelben az utcáról nem látnak be, onnan nézve a fólia tükröződő lesz.

Két irányban reflektív kivitel is választható, mely esetben a fólia mindkét irányban tükröződő fólia lesz, emellett. A “Közepesen nehéz” besorolású fóliáknál nagyon fontos, hogy megfelelően ki legyen húzva minden víz a fólia alól, mert különben foltos maradhat. Ha sikerült minden vizet kihúzni a fólia alól, töröld meg egy száraz ronggyal és hagyd száradni!


A környezettől függően 1-nap alatt a maradék pára is eltűnik a. Hő és fényvédő-ablakfóliák megtekintése. Fedezd fel széles ablakfólia kínálatunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések