2019. október 2., szerda

Külső homlokzat tisztítás

Házfal tisztítás, homlokzat karbantartás. Idővel minden házfal szennyeződik. Rozsda, por, sár, növényi szennyeződés, állati piszok, gombák okozta foltok, okoznak bosszúságot.


Ez legfőként esztétikai probléma, de az erősebb, agresszívebb koszolódás a homlokzat hőszigetelési képességét is károsíthatja. Az ujjra festés árának a feléért ! A modern nemes vakolatok kíméletes és gyors tisztítása ami gyökerestől szünteti meg a problémát.

Magasnyomású mosó nélkül ami ugyebár. Fő profilunk az épület homokfúvás és tisztítás. Tégla, vakolat , kő, beton stb. Külső -belső homokfúvás: homlokzat , lábazat, lépcső, pince stb. A homlokzattisztítás jelentősége – több mint százötven.


Fontos a kíméletes tisztítás, mert ha a tisztítás során a pórusok felnyílnak, és nincs utómunkálat, akkor a későbbiekben átázik a fal, hamarabb elkoszolódik, csökken a hőszigetelő képessége, hiszen megnő a felület nagysága (szivacs effektus). A videó is jól mutatja az évek során elkoszolódott homlokzatot milyen szépen újszerűvé. Az épületek külső falai is – a többi szerkezetrészhez hasonlóan – állandó karbantartást igényelnek.

Ezt sok háztulajdonos nem veszi komolyan, és csak amikor már nagyon „lepusztultnak” látszik az épület, akkor szánják rá magukat a javítására, átfestésére. Csarnok ajtók, kapuk portalanítását, vegyszeres takarítását. Irodaházak, lakóépületek nehezen megközelíthető ablakainak külső -belső.


A felújításnak köszönhetően épülete épülete nem csupán külső megjelenésében nyújthat újra tökéletes esztétikai látványt, de ennek köszönhetően az sem elhanyagolható szempont: akár nagy mértékben növelheti az ingatlan piaci értékét is. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi. Egy rendszeresen ellenőrzött és karbantartott homlokzat nagyon sokáig,.


Ablakok kézi tisztítása. Szilikon vakolat esetén a műgyantás vakolatnak megfelelő tisztítást. A tisztítás során különböző technikák állnak rendelkezésünkre. Az algás, penészgombás, mohás. Mit kell tudni a SkyClean gépről?


Skyclean – az égig érő tisztaság! Nem véletlenül választottuk ezt szlogenünknek. A SkyClean egy egyedi technológiával felszerelt mobil ablak és homlokzat tisztító berendezés. Még több blog bejegyzésBlogbejegyzéseink között különböző témakörökben találtok ötleteket és inspirációkat otthonotok harmonikusabbá tételéhez.


Lindab szendvicspanel tisztítása. Vállaljuk: gyárak, üzemek, csarnokok, áruházak, logisztikai központok, raktárak, szervizek homlokzatának, falának, épületének mosását, külső -belső tisztítását. Házunk külseje sok esetben nem annyira fontos, mint a belseje.

Hamarabb újítjuk fel a nappalinkat, mint a külső homlokzatot, pedig ez egy nagyon fontos része otthonunknak. Homlokzat tisztítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések