2019. október 31., csütörtök

Formázható műanyag

Formázható műanyag

A műanyag olyan formázható anyag, amely különböző formákká alakítható. Valójában a műanyag szó a görög plastikos-jelentésből származik, amely képes formázni. A műanyagok nem vezetnek villamos energiát, így jó ellenállást termelnek. Az általunk gyártott műanyag medencék magas minőséget és elégedettséget nyújtanak. A polipropilén anyag egyik nagy előnye, hogy könnyen “ formázható ”. Ennek köszönhetően szinte bármilyen méretben és formában tudunk medencét készíteni belőle.


Formázható műanyag

PVC, műanyag , plexi és polikarbonát termékek között könnyen és egyszerűen kereshet! Sokszor olyan helyeken is jelen vannak, ahol nem is gondolnánk (Például amit papírnak nevezünk, sokszor az is tartalmaz műanyag (oka)t, de általában műanyagok a festékek hordozói is. A pamutot tartalmazó zokniban -a műszál, a lakkok, ragasztók zöme szintén valamilyen műanyag. Hab koffertöltet, szükség esetén formázható , így védheti a szerszámok egész sorát a sérüléssel szemben.


A hab magassága cm. Műanyag tárgyak készítése fröccsöntéssel. Lágy formába formázható , majd merevre válik.


Mivel a műanyag számos alakra van formázva, alkalmazások széles skáláján alkalmazható. Formázható anyag műseb készítéséhez g. A rémisztő halloween maszkhoz horror sminket is készíthet. Műsebek és csúfítások készítéséhez ezt a formázható anyagot használhatja. A lehető legjobb eredmény eléréséhez szintén ajánljuk latex, művér, esetleg arcfesték használatát. Ezt a tulajdonságot plaszticitásnak nevezik.


Ez egy szintetikus polimer. A műanyag alakíthatósága lehetővé teszi, hogy különböző formákba formázzuk. A fűzfavessző nagyon rugalmas és hajlítható fa, ezért nagyon könnyen formázható. Ezért is ideális kosarakhoz, kerítésekhez és növény szegélyekhez. A fűzfából készült virágszegélyt kézzel készítették.


Ez a praktikus ágyásszegély erős fűzfaágakból készült és 1-ban természetes termék Az ágyásszegélyekkel külön-külön ágyakat különíthetnek el egymástól pl. Ettől lesz könnyű, jól formázható és takarékos az ételeink, használati tárgyaink csomagolása, ezáltal olcsóbb és gyorsabb a szállításuk. A műanyag adja a törlőrongy szupererejét, a ruháink gyors száradását és így tovább… De sajnos a PVC néhány típusából hőhatásra mérgező anyag válhat ki!


Koh-I-Noor gyurmaradír műanyag dobozban. Könnyen formázható gyurmaradír praktikus, műanyag tokban. Elsősorban grafithoz, szénhez, porpasztellhez. A gyurmaradírokról a radírokról szóló blogcikkünkben olvashatsz bővebben.


Ollós szállítószalag műanyag hengerekkel, egyenes és kanyargós, lejtős vagy szint nélküli szalagvonalak készítéséhez. A lejtés az állítható magasságú lábak segítségével állítható be. Egy másik differenciálás ezen anyagok típusain alapulna. Katalógus a lap alján!


Lucite csak egyfajta műanyag. Ez azonban még rideg és törékeny volt, nehezen formázható. Ahogy megoldották a rugalmasság problémáját, megindult a PVC tömegtermelése.


Formázható műanyag

PVC a legfontosabb műanyag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések