2019. október 16., szerda

Frufru kerek archoz

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Frufru on eBay. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.

Bay Gifts to the Rescue. Ritkán esik szó arról, hogy egy kerekebb vagy pufibb arcformához milyen frizura illik, pedig sok nőt érint ez a kérdés. Vajon egy karakteres bubi túl szélessé teszi az államat? A frufrutól nem leszek még kerekebb?


Oldalt vagy középen válasszam el a hajam, hogy ne szélesítsen? Ha téged is foglalkoztatnak ezek a gondolatok, az alábbi frizurákat neked találták ki. Milyen frufrut válassz kerek archoz ? Ez a frufru tökéletesen kihangsúlyozza Katherine McPhee színésznő finom, nőies vonásait.


A trükk az, hogy a frufru középső része rövidebbre van vágva, mint a szélső fele.

Ezzel elkerülhető a széles, vízszintes vonal ami szélesebb hatást keltene. A kerek arc hossza és szélessége nagyjából megegyezik. Mutatunk néhány különleges frizurát kerek archoz ! A kerek fésűvel és hajszárítóval belőtt frufru sokkal lágyabb megjelenést biztosít, ráadásul. Az oldal frufru mindenképp egy jó választás és előnyödre válik egy. Az aszimmetrikus frizura és a nagy.


Ebben az esetben szinte kötelező valamilyen frufrut viselni, hiszen a szimpla egyenes haj csak még inkább hosszítja az arcot. Választhatunk olyan fazont, ami teljesen eltakarja a homlokot, de olyat is, ami fokozatosan hosszabbodik, az egészen rövidtől a haj teljes hosszáig. Liv Tyler és Kim Kardashian. Welcome to FruFru , my name is Jean and FruFru is my dream come true.


I have always enjoyed making and creating things, especially things that other people can enjoy, this has led me to set up FruFru. Az arcod lágysága miatt, a cél most egy kis szögletesség kialakítása és az arc optikai meghosszabbítása. Kerek arc Oldalra bomló frufru.


Erre is megfelelő választás lehet az oldalt lebomló frizura. Ez egyébként minden arcforma esetében így van, de szerencsére mindegyikhez megvannak a jól bevált fazonok is! Lássuk, kerek pofi esetében mik közül érdemes választanod!


A középen elválasztott, illetve középen rövidebbre nyírt frufruk megnyitják az arcot a homlok felé, ezáltal láttatják hosszabbnak az arcot. Az egyenes választék, amit tehetsz középre vagy elhelyezheted aszimmetrikusan, szintén nagyon jó választás kerek arcformához.

Sűrű, teli, egyenes frufru. Az egyik legjobb választás hosszúkás archoz a teli egyenes frufru , amely a szemeidre helyezi a hangsúlyt, illetve szélesíti az arcod. Kiengedett és összefogott hajjal is jól néz ki. Nem az oldalsó frufru az egyetlen, amely jól állhat a kerek arcodhoz. Variáld a bubi frizurád egy lazább teljes frufruval.


A legjobb, ha két oldalt a frufrud szinte láthatatlanul beleolvad a frizurádba, ezzel szépen kiemeli a kerek orcáid. Te inkább az egyenes vagy a göndör bubifrizurát választanád kerek archoz ? A személyiségéhez leginkább passzoló hajstílus kiválasztása minden nőnek hatalmas problémát okoz, egy kicsit teltebb archoz pedig nem feltétlenül működik minden frizura tökéletesen, azonban aki megtalálja a megfelelőt könnyedén kitűnhet szépségével a tucatstílust követők sokaságából. Ilyen frizurák százával léteznek, most hírességeken mutatjuk be, hogyan is néznek ki élőben.


Nézd meg a képeket! Ovális archoz : Igazából ez az arcforma az, amihez a legtöbb frufru tökéletesen igazodik, így aki ide sorolható, bátran kísérletezzen a formákkal és hosszúságokkal. Szív alakú archoz : Ennek az arcformának a fő jellegzetessége a széles homlok és a keskeny áll.


Mindezt optikailag úgy ellensúlyozhatjuk, hogy oldalfrufrut.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések