2019. augusztus 27., kedd

Schiedel uni plus 20

Schiedel uni plus 20

Bruttó árakat tartalmaz. Schiedel UNI Plus kéményekre, minden méretben! Je vhodný pro připojení spotřebičů na pevná, kapalná a plynná paliva. Jedná se o komín odolný vůči vlhkosti a může být proto v kombinaci s běžnými spotřebiči paliv plánovitě. A kéményrendszer év garanciával rendelkezik, mert füstgáz- és tűzbiztos, bármilyen tüzelőanyag használata mellett ellenállnak a korróziónak és nedves üzemben is működik.


Schiedel uni plus 20

SCHIEDEL UNI plus je univerzalan, troslojni, montažni sistem dimnjaka, namijenjen za kruta, tekuća i plinska goriva. V nezbytných případech je možno provést sopouch i dodatečně s použitím dílu pro dodatečné napojení. Na těchto stránkách jsme pro vás připravili přehlednou nabídku komínů od tohoto špičkového výrobce s dopravou po celé ČR.


Poradíme vám s výběrem a uděláme individuální nabídku na míru. Utólagos füstcsőbekötés kialakításához alkalmas készlet. A készlet tartalma: db csatlakozó csonk, db kg-os samottragasztó. Hőszigetelt, samott bélésű kéményrendszer. Minden nyitott égésterű készülék, szén, fa, gáz és olaj tüzelőanyag füstgázának elvezetésére alkalmas, abban az esetben is, ha folyamatos kondenzáció várható.


Schiedel uni plus 20

Uporabljamo ga lahko na vseh vrstah kurilnih naprav. Opremljen je z univerzalno ISOkeramično dimno cevjo. UNI ADVANCED - univerzálny komínový systém určený pre všetky druhy palív a spotrebiče. Trojnásobná garancia na rokov - pri vyhorení sadzí, proti poškodeniu koróziou, proti vlhkosti.


STABIL - cenovo výhodný trojvrstvový komínový systém vysokej kvality. Cev dimnjaka od tehničke keramike UNI odlikuje se visokom postojanošću na temperaturne promene, izuzetno je otporna na kiseline.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések