2019. augusztus 19., hétfő

Irányváltó kapcsoló ár

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tokozott kivitelű irányváltó kapcsoló 32A, 1-0-állással.


Hozzáadás a kedvencekhez.

ST nyomókapcsoló kerek. Mennyiség darab, Ár (Ft), Megtakaritás. LIVERANI MIDEX irányváltó kapcsoló. Kapcsoló a Tolnai szerszám webáruház kínálatában. Előlapra szerelhető irányváltó kapcsoló 63A.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Leírás: FORD C-MAX Index kapcsoló , bontott Használt, kiváló minőségű bontott autóalkatrészek, alacsony árakon. Minden alkatrészre beszerelési garanciát adunk.

Szállítás rövid határidővel az ország egész területén. V 4A 6A kapcsoló , fordulatszám szabályzós -irány váltós, fúrógéphez kapcsoló. Olcsó új eladó és használt Fúrógép fordulatszám szabályzós kapcsoló.


Dewalt DWD014S fúrógép az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! A villamossági bolt és szaküzlet hétköznap reggel 7-órától délután 17-óráig örömmel fogadja a már meglévő és új vevőinket! Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis és nagykereskedelem Debrecenben.


Nettó kedvezményes ár. Moeller előlapra szerelhető irányváltó kapcsoló 3P 20A 1-0-állással. Sűlyeszett ipari kapcsolók. V -os és 12V-os típusokba is egyaránt megfelelő. A cégünk csak eredeti gyári makita alkatrészeket forgalmaz.


A makita gépek robbantott ábráinak nagyrésze megtalálható a weboldalunkon. A weboldal bal felső részén található géptípus keresőbe beírva kikeresheti a kívánt géptípust. Ganz KK irányváltó kapcsoló ÚJ!


Eladó db új irányváltó kapcsoló Case MX , McCormick XTX ZTX , valamint New Holland traktorokhoz. Egypólusú (egysarkú) kapcsoló : Csak a fázisvezetőt (L) szakítja meg. A világítási áramkör ki-és bekapcsolására alkalmas.

Megjegyzés: számtalan esetben fordul elő, hogy egy szakszerűtlen, rossz bekötés miatt a kapcsoló a fázisvezető helyett a nullavezetőt szakítja meg, így mikor a kapcsoló lekapcsolt állapotban van és valaki izzót cserél, azt hiszi nem érheti. Csillag-delta átkapcsolók, Szakaszolókapcsolók – irányváltó kapcsolók, Bütykös kapcsolók, szakaszolókapcsolók, Moeller - Eaton termékcsalá Villamossági, elektronikai, híradástechnikai és barkács szerszámok, alkatrészek, lámpatestek és fényforrások online! Irányváltó csillag-delta átkapcsolók, Szakaszolókapcsolók – irányváltó kapcsolók, Bütykös kapcsolók, szakaszolókapcsolók, Moeller - Eaton termékcsalá Villamossági, elektronikai, híradástechnikai és barkács szerszámok, alkatrészek, lámpatestek és fényforrások online!


A tokozott ipari kézi kapcsolók népszerű kategóriánk, melyben megtalálja amit keres, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések