2019. augusztus 19., hétfő

Tüzifa rendelhető nagy tételben

Nagy a kéregszázaléka, akár nyersen is jól ám hamar leég. Eladó tüzifa Újpest övezetében telephelyünkről kiszállítással, akác, bükk,. A nagy tételben beszerzett fa szállítása többnyire rönkfa vagy kalodákba rakva történik.


Garantáltan száraz. TŰZIFA SZLOVÁKIÁBÓL KAMION TÉTELBEN !

TÜZÉPEK, FAKERESKEDŐK RÉSZÉRE! Minőségi tüzifát kínálunk Szlovákiából nagy tételben , rönkben, méterben, és hasaogatott - darabolt bálás formában. A tűzifa szállítását 3-4.


Mennyi az alma tüzifa nagy tételben ára használtan? Erdőgazdálkodótól cser,tölgy tűzifa kis és nagy tételben ,erdei 1x1x1. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


A szíjács nagy víztartalmú és sok egyszerű szerves anyagot tartalmaz, ezért a gombák és a rovarok elsosorban a fának ezt a részét támadják meg.

A konkrét árak erősen függnek a beszállítóktól, külföldről beszerzett kamionfa. Tüzifa kamiontételben. Méteres és kalodás tűzifa Nébih szállítójeggyel, számlával, EKÁER azonosítóval, kamiontételben , egész évben folyamatosan kapható. Magas hőfokú, jó minőségű tüzelésre alkalmas fa.


A nagy mennyiségben szállított tüzifa a téli tüzelő beszerzésének legkedvezőbb formája. Az aktuális árak nagy mértékben függenek az erdészetek áremelésétől, külföldről importált. Eladó olcsó tüzifa Erdélyből Magyarországon. Többféle olcsó, használt alma tüzifa nagy tételben eladó. Eladó Akác tüzifa kandalló készen (hasítottan) termelőtől eladó.


Rövid kiszállítási idő. Tűzifa ár,tűzifa árak,értékesités,kamion tételben ,eladó tüzifa ,tuzifa,ár, - méteres tűzifa ,jó minőségben egész évben, tüzifa eladó, tüzifa ár. Hasított száraz kemény (bükk tölgy) tűzifa, szellőző zsákos kiszerelésben akár nagy tételben is eladó. Jelen pillanatban még van egy éve a zsákban száradó fa.


Ezért arra kérjük kedves viszonteladóinkat és jövendőbeli partnereinket, hogy mindig elegendő idővel jelezzék rendelési szándékukat, hogy folyamatosan biztosítani tudjuk a tüzifa kamion tételben való értékesítését. A kamionos tételben szállított tüzifa a téli tüzelő rendelésének legkedvezőbb formája.

A fa újratermelődő nyersanyag, ezért bizonyos mennyiségben mindig rendelkezésre fog állni. A korlátozott energiaforrások, mint az olaj, gáz, szén, urán előbb-utóbb kimerülnek, (és beszerzésük aránytalanul megnő) de fa akkor is lesz. Irodánk nagy tételben értékesít,akár heti több teherautónyi árut elő tudunk készíteni egy nagyobb megrendelés esetén. Az árak évszaktól függően változnak, de támpontként kiindulhatnak az érdeklődők a 10. Szabadgyökerű sövény rendelés nagy tételben a Megyeri kertészetből!


Kedvező árak, gazdag választék, országos kiszállítás! Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az Elfogadom gombra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések