2019. augusztus 8., csütörtök

Frufru kinek áll jól

Frufru esetén sokakban még mindig a 80-as évek képei dübörögnek, szuper tömött, esztétikusnak kicsit sem nevezhető förmedvényekkel. Pedig ma már rengeteg lehetőség van egy fodrász kezében és csodálatos végeredményeket lehet kreálni. Kinek áll jól a frufru ? Frufru kinek áll jól Márk napi tipp: Igen, tudom, hogy nem mindenkinek áll jól a frufru , Édeseim, és nehéz döntés frufrut vágatni, mert onnan nehéz a visszaút,.


Egy jól megválasztott és szépen megalkotott frufru mesés keretet ad az arcnak, finomítja a vonásokat vagy éppen karateresebbé teszi az arcot. Az tény, hogy a magas homlokhoz általában jól áll.

Felnőtt nőként valószínűleg mindannyiunknak legalább egyszer eszébe jutott már a nagy stílus-kérdés: jól állna a frufru ? Lehet, hogy néhányan meg is lépték és levágatták – rosszabb esetben hirtelen felindulásból otthon levágták- hajukat, azonban az eredmény nagy valószínűséggel vagy nem tetszett, vagy csak az első percben. Van köze a fejformához? Szerintetek kinek áll jól ? Ha közepén van a választékom pl, attól a fodrasz meg tudja oldani az oldalfrufrut? Eddig sose volt máshol elválasztva a hajam és nem biztos hogy meg is maradna pl egy oldalválaszték.


A frufru igencsak kényes kérdés, a legjobb, ha szakértő fodrászra bízod magadat. Az oldalra fésült frufru elsősorban azoknak áll jól , akiknek az arcuk kicsit hosszúkás. Szépen kiemeli a szemet, de a járomcsontot is, kicsit játékos, bohókás fazon, ami ugyanakkor például egy konttyal kicsit elegánsabbá is tehető.

A széles csíkokban „betépett” frufru a tökéletes választás. Ha ovális alakú, hosszúkás az arco akkor a legjobban a rövi lekerekített frufru áll a legjobban. A gyémánt, azaz rombusz alakú archoz a „minta” formáját követő frufru illik – azaz a középen elválasztott, szemöldök fölé érő vágás. A frufru tökéletesen alkalmas arra, hogy az arc apró aránytalanságait korrigáld vele, persze csak akkor, ha jól választod meg a formáját. A kialakítását és vágását viszont mindenképpen bízd fodrászra, ha nem akarod előhívni a gimis élményeket, amikor még magadnak vágtad.


De azért jó lenne egy kis változtatás. Valahogy unalmasnak tűnik. Még ha a frufru majdnem minden nőnek jól is áll , az arcformán múlik, hogy az eredmény sikeres lesz-e.


Tehát mielőtt belevág, keresse meg az ideális fazont. Sok nőnek segít megtalálni, mi. Akinek nem áll jól a határozott vonalú frufru , annak a franciás lazábbat ajánlom. Ez puhább, fokozatosan hosszabbodik, hordható behúzva az arcba, vagy kifelé fésülve, akár kicsit rásütve. A határozott vonalú frufru akkor szép, ha teljesen egyenesre vasalt.


A frufru vágatása minden nőnek a fejében megfordul néha, de mindenki fél tőle egy kicsit (vagy nagyon), hiszen azt hihete hogy nem mindenkinek áll jól. Ez tévhit, ugyanis mindenkinek jól áll a frufru , csak épp el kell találni, hogy melyik fazon. A frufru jól alkalmas arra, hogy hirtelen teljesen új külsővel lepjük meg magunkat.


Képes jó pár évet fiatalítani rajtunk, és a szemünkre irányítja a figyelmet, amit még ki is emel és optikailag felnagyít. Minden arctípushoz vágathatunk frufrut, de nem mindegy, milyet.

A cél, hogy a hosszúkás, kerek, szögletes, vagy szív-alakú arcformádat szép oválissá. Az aszimmetrikus frufru elvonja a figyelmet az idősödő arcbőr hibáiról. Remek választás azok számára, akiknek vékony szálú a hajuk.


Ez a frizura szinte minden nőnek jól áll. A göndör hajú nőknek remekül áll a Bubi frizura. Könnyen formázható, csak bele kell túrni, hogy kissé kócos hatást érj el. Mi áll jól a tél típusnak? Ennek az évszaktípusnak nagyon jól állnak az élénk, feltűnű színek.


Szemsminkben bátran használjanak lilát, rózsaszínt vagy sötétkéket, de a kék és zöld szeműek ragyogó íriszét a füstös smink emeli ki igazán. A piros rúzzsal igazi femme fatale-ok lehetnek, arra kell csupán vigyázni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések