2019. augusztus 23., péntek

Tv elhelyezése hálószobában

Az egyik a tv magassága, a másik pedig a távolság amennyiről nézzük. A center hangfalnál ha követjük a tv elhelyezési szabályokat, akkor. Hogyan helyezzük el a tévét a hálószobába úgy, hogy ne zavarja és elrontsa a belső. Gyakorlati elhelyezése a TV -ben a hálószobában. Könnyeb mozgatni mint a tv ét.


A tv ablakhoz mért helyzete mindig nagy dilemma.

Ne helyezzük a tévénket ablakkal szembe, mivel napközben élvezhetetlen lesz a kép a tükröződések miatt, ezen pedig sajnos a sötétítők és a tv -n lévő matt bevonat sem fog segíteni. Ha viszont az ablak előtt van, tehát a fény mögüle érkezik, mindenképpen gondoskodjunk a. A TV -készülék a legtöbb modern apartmanban és elhelyezésének lehetőségében van - végtelen számú. Vannak, akik inkább a nappaliban helyezik el a berendezést, míg mások szeretnék nézni kedvenc TV -sorozatukat főzés közben vagy az ágyban fekve.


Talán minden családban szokás a kedvenc filmjeid együtt nézni. Annak ellenére, hogy a pszichológusok és az orvosok egyhangúan azt mondják, hogy a tévé nézése a hálószobában ártalmas, ez magánügy mindenki számára. A feng shui szerint a hálószobában semmilyen elektromos berendezésnek nincs helye, így a tévének sem, ugyanis az elektromos dolgok zavarják az alvást.


Emellett, ha a hálószobában van a tévé, elaludhatsz rajta, viszont nem alszol olyan mélyen, mint teljese csendben, így sokkal fáradtabb leszel másnap. A magassága a TV elhelyezése függ a helyét az emberi szem ülő helyzetben a kanapén ha TV tervezik elhelyezni a hálószobában , Meg kell csinálni ugyanazt a manipuláció, de ebben az időben meg kell, hogy feküdjön le az ágyra.

Valaha luxusnak számított, mára átlagossá vált, hogy nem csak egyetlen helyiségben van tévékészülék a lakásban, hanem a konyhában, vagy a hálószobában is nézhetjük a televízióműsort. Pedig ennek számos negatív hatása van, amikkel érdemes tisztában lenni. A tévékészülék legnépszerűbb helye a hálószoba: a televíziós háztartásban élő személyek -a rendelkezik tévével ebben a helyiségben. A TV készülékek a legtöbb esetben a nappali fő falára, egy jól látható helyre kerülnek, szeretjük vagy nem, sokszor a televízióé az abszolút főszerep ezen a területen.


Meleg fa, tapéta, bútorok tárolóhelyekkel vagy éppen 3D falpanelek? A TV fal kialakítása, dekorációja fontos kérdés, mutatunk praktikus, stílusos megoldást. A dohányzóasztalt körülbelül centiméter távolságra helyezd a kanapétól, hogy ne legyen sem túl közel, sem túl távol. Annak érdekében, hogy egy filmezős estén mindenki jól érezze magát, a tv -t a képátlója duplájának megfelelő távolságra tedd a kanapétól.


A tervező nem csak a stílusos, visszafogott megjelenésre figyelt ebben a hálószobában , a helyiség funkcióit is nagyon ötletesen alakította ki - van egy egyedi, épített TV fal komóddal, nyitott polcokkal, munkafelülettel és egy besétálós gardrób is üvegezett tolóajtókkal. Ez ugyanaz a hely, ahol életünk egy harmadát töltjük el, édes boldogságban maradva. A hálószoba az a hely, ahol sokan elkezdték az életet. Az élet sok dolgából megtagadhatja, de nem alvásból. Az erőteljes és egészséges alvás egy napi munka után mindenki sorsát jelenti.


A pihentető alvás biztosítéka, ha a szobánkban nem tartunk tv -t, számítógépet, irodát. Egyrészt az ezek által kibocsátott elektroszmog miatt, másrészt ha ágyunkból bármi a munkára emlékeztet bennünket (gyerekeknél a tanulásra), nem tudunk megfelelően pihenni. Ha más megoldás nincs, egy függönnyel válasszuk el a. Az ájurvédikus hagyomány szerint az ideális alvási pozíció az, amikor fejünk keleti vagy déli irányban van, míg a tudományos kutatások azt mutatják, hogy az észak-déli irányba fekvő emberek több időt töltenek a REM alvási fázisban, amikor álmodunk.


Ez segít a tervezési szabályok és a megfelelő választás a bútorok, és több - egy tervet.

Az ágy elhelyezése égtájak szerint. Hálószoba titkairól készítettem egy videót, mivel itt, nem csak pihenünk, alszunk, de a szerelem, a szex, a családalapítás is itt történik. A feng shui szerint például könnyen felerősödhet benned a féltékenység érzése, ha az ágyból meg tudod pillantani a tükörképedet, hiszen azt sugallja, hogy van egy harmadik szereplő is a kapcsolatotokban. Ha nem tudsz lemondani a tükörről.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések