2019. augusztus 12., hétfő

Borászati szűrőlap

Bi-Bor-Ász Borszaküzletek Siklóson és Villányban - Minden, amire egy borásznak szüksége lehet. Webáruházunkban akciós árak várják, vásároljon nálunk online! Elfogadom az adatvédelmi irányelveket.


Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat. Alulírott, a fenti checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6.

GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának. Borászati gép szerviz - óradíj. Szivattyú, prés, bogyózó, töltő, dugózó szervizelése. Az alkatrészek beszerzését is vállaljuk. Kérjük jelentkezzen telefonon, hogy.


Tömítés Colombo bere. Lapszuro, borszuro szurogép,szivattyu, boraszati szivattyu, fajeleszto, tartalymoso,. Figyelembe kell azonban venni, hogy a különféle italok zavarosító anyagainak eltérő viselkedése (sör, bor , pezsgő stb.), valamint a szűrőlapok egyéb.

Szűrőlap Strassburger 20xSK-300. Több generációs borászati tapasztalattal, naponta konzultációt folytatunk gyakorló borászokkal. Várjuk Önt is ezekre a megbeszélésekre, Hogy tanulhassunk egymástól. A szűrőlapok behelyezésénél a megadott szűrőkeret tömítő gyűrű vastagságra ügyelni kell. A szűrő lapot a folyás irányba kell elhelyezni, tiszta oldalával az elmenő szűrlet tároló felé.


Mélységi szűrőlapok italok, gyógyszeripari anyagok, kozmetikumok és egy. Ft Nettó ár: 3Ft. BOR és PÁLINKA és GYÜMÖLCS feldolgozás kellékei Bővítse kínálatát, és vásároljon új bortartályokat! A Strassburger GmbH magyarországi képviselete.


Tisztelt Vásárlóink! A szűrési feladat sikeres megoldása szempontjából a megfelelő szűrőlap és a különböző előkészítő műveletek (pl. derítés) meghatározása mellett a szűrés végrehajtása a döntő. Ezért a szűrőlapokat úgy kell behelyezni a szűrőgépbe, hogy a zavaros ital az érdesebb oldal felől a simább kiáramlási oldal felé. Házhoz szállítással, minimum rendelés db. Nagyfokú tisztító hatás érhető el.


Ez a szűrőlap a legfinomabb részecskéket is megbízhatóan visszatartja, és emellett csíraszám csökkentő hatású is. Házhozszállítással, minimum rendelés db.

Csírátlanító szűrés BECO Steril S 10 Steril S 8 Steril 6 Steril A BECO Steril mélységi szűrőlapok. Boráaszati eszközök , borászati kellékek kis és nagykereskedelme. A borosgazdák számára kínálatunkban megtalálható a borászati eszközök teljes választéka. Aki nem csak fogyasztja az istenek italát, hanem esetleg a készítésben is jártas tudja, hogy minőségi eszközök nélkül nehéz jó bort előállítani. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A legjobb adottságú borvidékeken dolgozunk. A Balatoni borrégióban és a Tokaji borvidéken a fehérborokra és a rozékra, az Egri borvidéken a vörösborokra koncentrálunk, mert mindenből a legjobbat szeretnénk nyújtani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések