2019. augusztus 19., hétfő

Pentacorelab árlista

Pentacorelab - Árlista. Genetikai vizsgálataink részletes árlistáját ezen az oldalon találhatják meg. Egy laboratóriumi teszt eredménye önmagában soha nem ad diagnózist. Az irányelveket figyelembe véve, a klinikai diagnózis felállításához minden esetben szükség van szakorvos hozzáértésére.


Kezdve az ismertebb mutációk meghatározásától, a teljes gének bázissorrendjének meghatározásán át, hazánkban elsőként szolgáltatjuk a teljes emberi kódoló genom (exom) szekvenálását is. A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.


A közel teljes klinikai kémiai, hormon és tumormarker vizsgálati spektrum mellett, világszínvonalú molekuláris biológiai meghatározásokat végez a labor nagy számban. NOVEMBERBEN ismét PCAakció: Növessz egy bajuszt, hogy megments egy manust! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk az egyre növekvő nyilvánosságot kapó, minden év novemberében megrendezésre kerülő nemzetközi, férfi egészségmegőrző eseményt, a Movember-mozgalmat, a prosztatarák megelőzéséért! Belgyógyászati Klinikáján érhető el.


Széleskörű privát laboratóriumi diagnosztikai szolgáltatásunk mindenki számára szabadon elérhető, a vizsgálatok elvégzése előtt előzetes. Tisztelt Ügyfeleink! A reumatológiai diagnózis felállítása mellé szükséges magánlaboratóriumok, magán röntgen vizsgálatok, magán ultrahang vizsgálatok, magán MR és magán DEXA vizsgálatot végző helyek listája Budapesten és áraik tájékoztató jelleggel. A kölcsön rendszeres jövedelmű ügyfeleknek alkalmas. Ezért nyugdíjasok, diákok vagy GYES-en lévő anyukák is felvehetik.


Fontos, hogy az illető éven felüli legyen, és magyarországi állandó lakhellyel rendelkezzen. Amikor feltérképezték a génjeimet először kissé csalódtam az eredményekben. Végülis azt kaptam, amire számítottakiderítették, hogy százalékban ír vagyok, több mint negyedrészt nyugat-európai és százalékban az egyéb kategóriába estem” – írja az egyik génteszten átesett érdeklődő bizonyos Elizabeth O’Neill. További információ: a Septinvizsgálat ára 49. Ft, egy rövid ismertető magyarul letölthető itt, az angol nyelvű flyer itt van, letölthető egy rádióinterjú a Septinvizsgálatról Lakatos Péter professzorral, és itt található a teljes árlista.


Semmelweis Egészségügyi Kft. Emlővizsgáló kesztyű - HAVI PERC ÖNVIZSGÁLAT ÉLETET MENTHET! A mellrák minden 8. A teljes exom szekvenálás során az összes kódoló génszakaszt megvizsgáljuk, a legkorszerűbb újgenerációs géndiagnosztikai technolgiával. Nőgyógyászati konferencián jártunk.


Minden, ami genetika! PCA3: Új prosztatarák diagnosztika. PROGENSA-PCAprosztatarák tesztje. DIGITÁLIS KARIOTIPIZÁLÁS. CytoScan 750k Array, Magyarországon egyedülálló technológia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések