2018. október 19., péntek

Termésnövelő anyagok

Magyarországon engedélyezett termésnövelők hivatalos adatbázisát látja. A készítményeket a képernyőn szereplő valamely (egy vagy több) szűrési feltétel alapján lehet megkeresni. A termésnövelő anyagok - az EK műtrágyák kivételével - engedélyköteles terméknek minősülnek. A hazai forgalomban kapható termésnövelő anyagok engedélyezésekor figyelembe veszik a talajvédelmi szempontokat is. HOGYAN VÁLASSZUK KI A NEKÜNK MEGFELELŐ TERMÉSNÖVELŐT?


Sokan tapasztalták már, hogy nem egyszerű eligazodni a boltokban kapható anyagok gazdag választék között.

A polc előtt állva sok-sok olyan kérdés. Termésnövelő anyagok. Az N-Lock hatóanyaga a nitrapyrin, amely a mikrokapszulázott formulációnak köszönhetően a talajnedvesség és hőmérséklet függvényében akár héten. További info, ajánlatkérés Dell Agro Plus.


EK rendelet előírásait. Valamennyi érvényes engedélyű készítmény fontosabb adata feltüntetésre került. Növényvédő szerek, termésnövelő anyagok I-II.


FVM a termésnövelő anyagok engedélyezéséről, tárolásáról, forgalmazásáról és felhasználásáról szóló rendelet. CD mellékletén a kategóriába tartozó növényvédő szerek adatbázisa , valamint a különböző kultúrák.

A korábbi évekhez hasonló formában jelent meg az engedélyezett növényvédő szerek és termésnövelő anyagok fontosabb adatait tartalmazó kiadvány. Ebben valamennyi olyan készítmény szerepel, amelyre a Vidékfejlesztési. Szaktanácsadás A szükséges kezeléseket időben és indokoltan kell elvégezni, ezzel nemcsak a gazdálkodás válik pénzügyileg hatékonyabbá, hanem környezetünk terhelése is csökkenthető. A Beetup Trio SC gyomirtó permetezőszer engedélyokirata visszavonásra került.


Az erre vonatkozó határozat a képre kattintva érhető el. Az engedélyezést megelőzően a rendelet 2. A honlapunkon megrendelt termékek bármely üzlethelyiség. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra.


Az EU új szabályokat fogadott el a termésnövelő anyagok uniós piacon történő forgalomba hozatalára vonatkozóan. A Tanács által elfogadott rendelet harmonizálja a foszfátásványokból és a szerves anyagokból vagy másodlagos nyersanyagokból előállított trágyákra vonatkozó előírásokat az Unióban. Az uniós termésnövelő anyagok teljes ellátási láncban való nyomonkövethetőségének biztosítása segít egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a piacfelügyeletet. A hatékony nyomonkövetési rendszer megkönnyíti a piacfelügyeleti hatóságok feladatait a követelményeknek nem megfelelő uniós termésnövelő anyagok. A szerkesztők – követve az évtizedek óta megjelenő éves kiadvány szerkezetét – olyan elrendezésre törekedtek, hogy a termelők, kereskedők és.


Hazánkban csak engedéllyel szabad használni a termésnövelő anyagokat, kivéve az EK műtrágyákat és a kezeletlen istállótrágyát - tudtuk meg Tőkés Gábortól, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal igazgatóhelyettesétől. A kémiai úton vagy keveréssel előállított, állati vagy növényi szerves anyag hozzáadása nélküli EK műtrágyáknál így nem. Levéltrágyák, termésnövelő anyagok gazdaságosan, házhoz szállítva.


Vásároljon minimum netto 400. Ft értékben és a szállítási költség ajándék!

Regisztráljon az állandó kedvezményekért! Nem találja a az Ön által használt ter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések