2018. október 12., péntek

Polikarbonát hullámlemez

Ellenálló polikarbonát lemezek széles kínálatával várjuk a Praktiker webáruházában vagy üzleteinkben. Tekintse meg hullám- és légkamrás lemezeinket! A weblap semmilyen személyes adatot nem kér, nem tárol, és nem gyűjt, a sütiken kívül, melyet a munkamenet végén töröl.


A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Kiváló fényáteresztés, elfogadható hőszigetelő képesség. Kiemelkedő időjárás állóság, a napsugárzás nem öregíti, és nem fakítja az anyagot.

Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig. Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell.


A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen. Termékelégedettség: A Guttagliss poliészter egy üvegszálerősítésű anyag, amit már több mint éve használnak tetőfedésre és falburkolásra, ahol a lemezek csak függőleges felhelyezése lehetséges.


Műanyag tetők – funkcionálisak, ellenállóak, minden igényt kielégítenek.

A műanyag tetők kedvező árú, gyors és egyszerű megoldást jelentenek, hogyha teraszoknak, erkélyeknek, a ház bejáratának, növényházaknak, pergoláknak vagy kocsibeállóknak a tetőzetéről van szó. Csúcskategóriás extrudált UV védett bordás (üregkamrás) polikarbonát lemezek. Anyaguk törhetetlen, fényáteresztésük magas, időjárásállók, könnyen megmunkálhatók és beépíthetők. This feature is not available right now. Please try again later.


Profillemezek különböző anyagokból készülhetnek, melyek megadott felhasználási célokra lehetnek alkalmasak. A profillemez termékeket többféle színben ( natúr, sárga, zöl bronz, átlátszó) és formában (hullám, trapéz, légkamrás) a GUTTA gyárt, mely nemzetközi szinten tevékeny vállalatcsoport. Ezen az oldalon könnyedén rendelhetsz otthonodból polikarbonát lemezt és a polikarbonát szereléséhez szükséges kiegészítőket budapesti, váci és érsekvadkerti személyes átvétellel!


Hajlékony, nehezen törő, UV-védett lemez, mely gyorsan, könnyen, kevés kiegészítő elemmel szerelhető. Az üregkamrás polikarbonát előnye a kiváló hőszigetelés, és a kis lemezsúly. Jelen weblap termékbemutató, tájékoztató oldalként működik, nem funkciónál webáruházkánt, így on-line rendelésre nincs lehetőség.


Polikarbonát lemezek. Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Onduline hullámlemez felrakási bemutató Onduline Hungary. Tisztelt Vásárlóink!


A tetőfedésre alkalmas általános és prémium profillemezek különböző anyagokból készülhetnek a felhasználásuk szerint.

Ezek mellett a GUTTA által gyártott termékek különböző színekben is. Könnyű a polikarbonát üregkamrás lemez, és nagy merevséggel rendelkezik. A polikarbonát súlya fele az üvegének, így könnyebb tartószerkezettel is beérik. A lemezeket könnyű mozgatni, szállítani és nem törékenyek.


Víztiszta üregkamrás polikarbonát lemez mm vastag kamrás, egy oldali UV védett. Jó fényáteresztés, jó hőszigetelő képesség, ezen tulajdonságok már alkalmassá teszik felülvilágítók illetve télikertek kivitelezéséhez is. A koronavírus-járvány miatt elrendelt március 16-tól érvényes iskolabezárások miatt kérjük Önöket, hogy mielőtt személyesen fáradnának el valamelyik kirendeltségünkbe, előtte telefonon érdeklődjenek, hogy az adott irodánk fizikailag nyitva van-e vagy kollégáink home office-ban dolgoznak és telefonon vagy elektronikus úton látják el feladatukat.


Az Akralux Onda polikarbonát hullámlemez szerkezeti kialakításának köszönhetően rendkívül szilárd és kifejezetten nagy terhelések hordására is alkalmas. Akár ipari, akár mezőgazdasági épület, akár tetőfelújítás esetén az Akralux Onda polikarbonát hullámlemez a jó fényáteresztő képességének, időjárás. A guttagliss easy click paneleknél a nútféderes kötés vízszintes fektetésnél is biztosítja a vízzárást, ezen kívül a felület tartósan UV- védett.


Légkamrás polikarbonát. UV álló, tartós, könnyen megmunkálható polikarbonát lemez, melyet teraszok, előtetők, télikertek fedéséhez, oldalbevilágítók kialakításához, régi kopolit üveg kiváltásához ajánlunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések