2018. október 31., szerda

Tégla impregnálószer

Fugázás előtti impregnálószer , mely megkönnyíti a fugamaradványok eltávolítását. Napjainkban reneszánszát éli a bontott téglák beépítése. Tégla , homlokzat impregnáló anyagok és vegyi falszigetelés akció!


Kő-, tégla -, műkőápoló és impregnáló szerek. Smiling House Wall Brick Protector.

Ezek a téglák néha több évtizedes életkorúak, mikor megkezdik második életüket. Alkalmas külső tégla kerítések,kerti építmények, kemencék, csapódó nedvességnek kitett felületek védelmére. A szerrel kezelt tégla nem szívja magába a vizet, így nem fog mállani, salétromosodni, sókivirágzani, illetve csökkenti a fagyásveszélyt. A bontott tégla idős koránál fogva szerkezete elöregedett, erős nedvszívó képességgel rendelkezik. Régebben vakolt falon belül alkalmazták legtöbbször.


Felhasználásuk a mai kor építészetben vakolatlanul történik. Szerkezetükben is kissé megöregedtek. Ráadásul legtöbbször eddig.

Cégünk vállalja rajz, 3D modell, vagy termékminta alapján extrudált profilok, préselt formadarabok gyártását, partnereink egyedi igényei szerint, az ahhoz szükséges szerszámok tervezésével és legyártásával együtt. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra.


A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 4. Megint mások azt mondták, az impregnálóból hő hatására mérgező vegyületek párologhatnak. Mi a szakmai véleményük? Az impregnálószer valóban mérgező lehet? Szeretnénk elkerülni a “porzást”, ezért kezdtünk nézelődni. Opciók választása Részletek.


Megosztás a Twitter-en. Kitűzés a Pinterest-en. Kapcsolódó termékek.


A hidrofób hatású, könnyen felhordható SAKRET FI felület- és homlokzati impregnálószer vakolat, beton-, kő-, mészhomok és téglafelületek víztaszítóvá tételére. Kiemeli a kő, tégla természetes megjelenését és színét. Továbbá hosszan tartó védelmet biztosít, mert meggátolja. A aqua-stop w WALL BRICK PROTECTOR a.

A kezelt tégla eredeti páraáteresztő képessége nem változik. Nem alkalmazható kemény – klinker tégla – magas hőfokon égetett téglához. Kiszerelése: 1l-es műanyag flakon, raktári készletről elvihető, 5l-es kiszerelése rendelhető.


A REMISIL polimer bázisú beton impregnálószer. A betonelemek környezeti hatásokkal szembeni ellenállását REMISIL-lel végzett kezeléssel lényegesen javítani lehet. A folyadékok nehezen tudnak behatolni a kezelt anyagba. Bontott tégla kerítés építésekor pontosan úgy érdemes elkezdeni a munkát, mintha bontott tégla fal építésébe kezdene.


Ez leginkább a kerítés stabil alapozását jelenti. Ahhoz hogy a téglakerítés évtizedeken keresztül stabil alapokon álljon érdemes az alapozással a fagyhatár alá menni. Ez nálunk, Magyarországon azt. A FABROSTONE IMPREGNÁLÓ vakolat és tégla impregnálószer kiváló vízlepergető szer.


Sokféle ásványi felületre ajánljuk, pl. Ezen a mintafelületen, amely kb. Használata nagymértékben megkönnyíti.


Itt vizsgálható az impregnálás hatékonysága és megállapítható, hogy az impregnálás nem okoz-e a felületen elfogadhatatlan színárnyalat változást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések