2018. október 9., kedd

Füstfólia használata műkörömre

Nézd meg a Pentart videóját a füstfólia használatáról! A füstfólia színben kapható: sárgaréz (olyan, mint az arany), alumínium (olyan, mint az ezüst) és vörösréz (olyan, mint a bronz). A kis könyvecskék lapot tartalmaznak Használatával imitálhatod az aranyozást, főleg a faragott felületeken.


Annie tanácsa: Hintőporozd be a keze lazán tartsd meg a vékony lapot, majd helyezd fel az előzőleg Gold Size ragasztóval. Arany színű füstfóliát vettem a hobbiboltban és hozzá tartozó ragasztót.

A füstfólia pehely márványos-foltos felületet a önmagában, vagy kiegészítésnek is kiválóan alkalmazhatjuk fémes hatások eléréséhez! Itt a fázisfotókat is megtekinheted: Ezek az ovális tányérok is füstfólia pehellyel lettek díszítve - az alsó és a felső kevert színű pehely, a középső pedig a tiszta arany. Rendkívül magas fényű, lágy típusú, ecsetes átlátszó fényzselé, amely bármely zselé vagy porcelán műkörömre alkalmazható. Van még fixálos fényzselé ami nagyon rugalmas, fixálós. Javasolt porcelán és zselés műkörömre.


Kötés után fixáld cleanser-rel a tökéletes fényes végeredmény érdekében. This feature is not available right now. Please try again later.

Nyakörv választásnál, főleg a nem szétkapcsolható típusok közül érdemes lemérni kutyusunk nyakának és fejének körméretét. Az előkészítés következő elengedhetetlen lépése a Nail Prep használata. Gél lakkozás, gél lakk díszítés és leoldás. Ez egy savmentes, az egyben, műköröm előkészítő folyadék.


Vízelvonó, zsírtalanító, fertőtlenítő, gombásodást megelőző hatású. Füstfólia használata. Márványos fémes felület készíthető füstfólia pehellyel. Kenjük le a díszítendő felületet Pentart füstfólia ragasztóval, majd várjuk meg, míg az áttetszőre szárad! Szórjuk rá bőségesen a pelyheket, majd egy száraz puha ecsettel simítsuk a felületre!


Használata füstfólia ragasztóval: Ecsettel felviszed a füstfólia ragasztót a füstfóliázni kívánt részre, megváro amíg átlátszóra szárad a ragasztó a felületen, majd felsimítod kézzel, illetve egy száraz ecsettel a ragasztózott felületre a fóliát. A végén lelakkozod az egészet. A nem rögzült darabkákat söpörjük le a felületről, majd az így díszített felületet lakkozzuk át. Pigment por használata műkörömre , az esztétikus csillogásért Pigment por Mindannyian szeretjük, ha kinézetünk és megjelenésünk tökéletes és nem hagy semmilyen kívánnivalót maga után, mégis, néha a hétköznapok sűrűjében vagy időnk, vagy energiánk nem mara hogy ki tudjuk hozni magunkból a maximumot.


Körömnyomda használata. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Az olívaolaj sikertörténete még a római időkben kezdődött, elsősorban a sütés-főzés kapcsán.


Az egészségre törekvő konyhatechnikában olívaolajat használnak sütéshez, szendvicsek elkészítéséhez, öntetetek keveréséhez és szinte mindenhez.

A neon színek mellett a nyár egyik legnagyobb újdonsága a króm pigmentpor, amelynek segítségével csodálatos fémhatást lehet elérni a körmökön. Azonban egy kis hiba az alkotás közben, és már is nem azt a hatást hozza. Dekoráld bútorod aranyozással! A transzferfólia hasonlóan működik, mint a füstfólia.


Nagyobb felületek esetében (mint például falak, nagyobb bútordarabok) könnyebben használható. Három szín közül választhatsz: sárgaréz (olyan, mint az arany), alumínium (olyan, mint az ezüst), vörösréz (olyan, mint a bronz). A rugalmasságuknak köszönhetően pedig, a körömmozgásokat repedés és felválás nélkül átveszik. A gél lakkok nyugodtan használhatóak például a sima köröm felületére, zselés műkörömre vagy épp porcelán körmökre is, mert mindhárom esetben ugyanúgy beválnak.


A két komponenst egy keverő edényben keverd össze, 10:arányban, tehát 10gramm az A komponensből és 6gramm a B komponensből. Ha nagyon pontosan szeretnéd adagolni, akkor érdemes orvosi műanyag fecskendővel a pontos mennyiséget a kimérni. Az akril hatású körömmatrica használata rendkívül egyszerű, a végeredmény pedig egy gyönyörű… Kedves Vásárlóink! Visszavonásig csak előre utalással tudtok fizetni webáruházunkban, hogy csökkentsük a futárokkal való kontaktot és támogassuk az érintés nélküli kézbesítést!


A magasfényű mellett igazi újdonság, hogy már matt változatban is kapható. Kötése UV lámpában 2-perc, LED-ben 1-perc. CN tipp: Tökéletes választás ChroMirror króm pigmentpor , Crystal Flake díszítő pehely használata esetén, még CrystaLac felületén is!


Használata körömerősítés után és műkörmön is lehetséges úgy, hogy a Chro ° Me alapjául szolgáló ONE STEP CrystaLac alapot ezek megmattított felületére vidd fel. A Chro ° Me CrystaLac-kal különleges díszítéseket is készíthetsz. Ebben az esetben használd bármely szárazra kötő anyag felületén, például Royal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések