2018. október 2., kedd

Parketta tömítő fuga

Semleges hatású, fizikailag száradó, oldószermentes. Csiszolható, oldószermentes. Felületkezelés előtt és után egyaránt lehet használni a fal és a parketta közötti rés kitöltésére, valamint parketta javítására is kiváló.


Ugyancsak akril diszperziós anyagú a Tytan parketta tömítő anyag, amely szintén kartusos kiszerelésű. Előnye, hogy rugalmas, bármilyen felületi hiba kijavítására használható, kitűnő a tapadása, megkötése után a felülete vízzáró. Porózus felületeken is jól tapa kemény felületet biztosít. ClickGuard laminált parketta tömítő , impregnáló gél, m2-re elegendő, tömít és az éleket víztaszítóvá teszi.


FMPRÉMIUM FUGA 8KG BERMUDA. Kifejezetten a tömítések felújítására, hézagtömítések sérüléseinek javítására. PVC gumi textilburkolat parketta fugázó elasztikus rugalmas fugafelújító.


Alkalmazható lakkozott, kezeletlen, laminált felületre is lakkozás előtt és után is. Kiváló tapadásának köszönhetően ragasztóként is használható. A hagyományos rozslisztes parketta fugázás megadta magát ezekben a nagy kátyúkban , ezért rendes fával pótoltam ki a parketta csatlakozásait.


Get without the ads. Parkettafugázás, kicsit másképp. Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from harzo3?


MESTER - parketta fugázó tömítő (juhar, 310ml) Leírás: Különféle (lakkozott, kezeletlen, laminált) parketták hézagainak tömítésére alkalmas bel- és kültéren. A hézagok kitöltése lakkozás előtt és után is történhet. Kiválóan tapa ezért ragasztóként is használható. Ilyen esetekben a sérült lap felszedése elég bonyolult, közben több lap is megsérülhet.


A javítás ugyan látható lesz, de nem kell a lapok felszedésével. Világos és átlátható tájékoztatás nyújtása arról, hogyan kezeljük a személyes adatokat. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Semmilyen hidegburkolás nem képzelhető el fugázás nélkül.


Fugázó és tömítő anyagok. A hézagkitöltő fugaanyag fontos esztétikai és funkcionális szerepet tölt be. Kitölti a csempék, lapok közötti helyet hogy megakadályozza a víz behatolását, kiegyenlítse a felület terheléseit és hosszú időn át biztosítsa a. A ragasztás pontonként történik, a parketta több pontjára juttatva építési ragasztót. Ez az anyag a kötés után is egy bizonyos mértékig flexibilis mara ami a parketta szempontjából fontos tényező, tekintettel a hőtágulásra, dilatációra.


Takaró sínek alá, mint például a fenti képen vízszintesen végighaladó. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználásai illetve ellenjavallt felhasználásai tömítőanyag 1. A biztonsági adatlap szállítójának adatai Forgalmazó cég neve, címe, telefon és fax: Optima Forma Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ALKALMAZÁS A felület előkészítése: A hézagfelületeknek tisztáknak, zsír- és pormenteseknek kell lenniük. Soudal parketta fugázó, tömítő juhar.


Termékelégedettség. Nagyon keresett termék - már csak darab maradt belőle készleten! Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Tisztelt Vásárlóink! A kijárási korlátozás alatt üzleteink továbbra is nyitva tartanak és a házhozszállítás is biztosított!


Március 17-től üzleteink a megszokott időben nyitnak és 15:00-kor zárnak, a kormányrendeletnek megfelelően! Csemperagasztó, Csemperagasztók árlista. Járólap és hőszigetelő ragasztó. Rigips Széria Glett webshop. Tömítő és Tapéta ragasztó.


Szege Dorozsmai út 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések