2018. október 15., hétfő

Beütő dübel betonba

A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent. Tulajdonképpen magába foglalja az összes rögzítéstechnikai elemet nem csak a fémből készülteket. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés. Vásárlás: Dűbel árak, eladó Dűbelek.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Dűbel termékek, Dűbel márkák.

A dübel hosszát úgy kell meghatározni,. Elsősorban tömör téglába ajánlott, de betonba is alkalmazható, kis súlyú. A 6xmm-es műanyag beütő tiplit keresse a Lambda webáruházban!


Az épületgépészet teljes területére repedésmentes betonhoz. Nagy szilárdságú rögzitések - Acél dübel Ragasztó dübel - A maximális erő! A szabadalmazott kettős terpesztőhüvellyel készülő új konstrukcióval lényegesen jobb kihúzóerők, illetve nagyobb teljesítmények érhetők el, miközben a szél- és tengelytávolságok kicsik lehetnek. Ezen oknál fogva tanácsunk mindenképp a következő: szerezzen be egy univerzális dübel boxot illetőleg egy dübelkészletet, amely több különféle univerzális dübelből áll.


A gipszkarton beütő dübelek hosszúsága változó, attól függően, hogy téglába, lukacsos téglába, vagy betonba , vagy ytongba szeretnénk rögzíteni.

Végeredményben mindenkor megéri, és Ön az OBI-nál sem az ár, sem pedig a minőség tekintetében nem csalódhat. Tehát, kezdjen is neki! Tipli, dübel kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben.


Válasszon Praktikusan! A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.


BD fém (sárgára horganyzott) beütő dübel betonba. Amilyen széles körű az építőanyagok választéka, ugyanolyan változatos a mi könnyen használható dübel -kínálatunk is: Fém vagy műanyag dübelek , kémiai. A vételár mindig a. Használható nyomott és húzott zónába is, feszítésmentes rögzítést biztosít.


Betonba , tömör vagy üreges anyagba történő erős rögzítéshez keres terméket? A furatokból el nem távolított por jelentős mértékben rontja a dübelek terhelhetőségét. Baumit IDK-N műanyag beütőszeges dübel.


Műanyag beütőszeges dübel betonra, tömör- és üreges falazóelemekre (A, B, C), polisztirol (EPS) szigetelőanyagokhoz. Tányérátmérő: mm Rögzítési mélység: mm Min. Speciális tipliként funkcionál, amely egy speciális csavart vagy acélszöget tartalmaz, ezt kalapáccsal lehet beütni.


Gyorsabb megoldás, így ideális szegélylécek, ablakkeretek, fagerendák, álmennyezet panelek és falburkolatok rögzítéséhez. Nem szükséges meghúzni a csavart, de ha mégis így tesz, a csavar.

Tárcsás beütő dübel fém szeggel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva Tárcsás beütődübel Felületkezelt acél szeggel. Víz és hőszigetelést rögzítő dübel beton hordozó felületre lapostetőre. A korrózióvédelemmel szembeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések