2018. október 25., csütörtök

Szeletelt tégla ablak köré

Az általunk forgalmazott bontott rusztikus, szeletelt , vágott téglák. A bontott tégla szeletelésekor a tégla két széléből lesznek a külső szeletek, azaz a rusztikus. A tervezők ügyesen a lépcsőházi ablakok köré építették fel a szoba padlóját. Fekete, fehér, narancs és tégla – ki gondolta volna, hogy ez annyira.


Ha elkezdünk számolni, akkor az egyedi és tetszetős felületek megoldására, szinte a legolcsóbb megoldás a szeletelt tégla díszburkolat! Szeletelt tégla -oszlop cm-es szeletekből.

Bontott tégla és üvegtégla fal, jobb oldalán címeres téglával. Hőszigetelő nikecell felrakása után a dilletácíós mozgásokat elkerülendő dryvit hálót helyeztünk fel és szeletelt téglával burkoltuk. A szükséges felület előkészítés után, Szeltelt tégla burkolás.


Hát ennyit kívántam elmondani a témában. Remélem, hasznosak voltak a tanácsaim. Fogadjátok meg őket, és csináljatok téglafalat, mert az nagyon menő!


Az anyagok minősége 1. A szeletelt tégla kiválóan alkalmas kül-és beltérbe, padlóra, falra, lábazatra, ablak szemöldök díszítésére, kerítés burkolására, lakásdekorációra, sőt, akár még bútorokat is építhetünk belőle.

Könnyű súlya lehetővé teszi, hogy gipszkartonra téve kifugázva teljesen visszaadja a régi idők hangulatát. Mondjuk egy zsalukőből készült pince esetén, a. Sziget- Tégla weboldalán ! Cégünk bontott, főként nagyméretű téglából vágott,de igény esetén kisméretű téglából szeletelt antik díszburkoló anyag gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti! A téglaszelet lehet a téglaszél, vagy belső szelet is.


Erről olvashat a szeletelt tégla oldalon. Egyszerre kell sok bontott tégla ? Nagyméretű, kisméretű? Esetleg padlásburkoló tégla ? Nálunk minden megtalálható egy helyen, ha a bontott tégla a kedvence, ehhez hasznos információkat és képeket adunk a bontott tégla menüpont. Tégla és zsalukő – Miből épüljön a házunk? A falazóanyag kiválasztása komoly dilemma elé állíthat bennünket, hiszen szeretnénk megtalálni az ideális megoldást, ugyanakkor a bekerülési költséget is szem előtt kell tartanunk.


Ma is a tégla a legnépszerűbb és legelterjedtebb megoldás, azonban nem az egyetlen. Bontás, építés, burkolás, vízvezeték-szerelés,csatorna szerelés, ajtó- ablak csere, új ablak -ajtónyílás készítés, gázszerelés, villanyszerelés, festés,takarítás! Szentendre Dozsa György ut Szentendrei Papírgyár területén. Kerítések és lábazatok dísz falak járófelületek burkolására kitűnő.


Ugyanitt raklapozott (kis és nagyméretű) bontott tégla kis és nagy mennyiségben ELADÓ!

Egyedi méretek gyártása rendelésre. Ha hagyományos tégla , vagy más építõanyag vásárláson gondolkodik, a bontott tégla és más bontott építõanyagok nagyon jó alternatívát kínálnak. A raklapokon téglaszél és téglabelső vegyesen található, sárga és vörös színű szeletek egya.


Minőségi szeletelt , vágott rusztikus falburkolatokhoz, tégla burkolatokhoz és járólapokhoz, most nagykereskedelmi áron juthat hozzá, már kisebb tétel vásárlása esetén is! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések