2018. július 19., csütörtök

Ipari betonkeverő eladó

Ipari betonkeverő db. Betonkeverő kanál db. Agrimotor betonkeverő db. Kézi betonkeverő db. Favorit betonkeverő db.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Keressen Ön is, avagy adjon fel hirdetést az aprohirdetes. Eladó új és használt betonkeverők - gép, szerszám apró az aprohirdetes. Megyék, ahol van eladó ipari betonkeverő.


Budapest (6) Békés megye (80) Csongrád megye (2) Fejér megye (6) Heves megye (2) Nógrád megye (1) Települések használt ipari betonkeverő kínálata. Székesfehérvár (6) Hódmezővásárhely (1) Csanádpalota (1) Ezek is vannak használtan. Hajtóműves favorit típusú, nagy teljesítményű, ipari betonkeverő eladó ! Gumikerekes, vonóhoroggal is vontatható!


V-ról üzemeltethető!

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Eladó a képeken látható vontatható betonkeverő kb mkapacitású,minden alkatrésze megvan,az elektromos rendszere felújításra szorul. Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is.


Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 66. A típustól függően zárt hajtóműves vagy hidraulikus dobhajtás és dobbillentés.


Vonzó ajánlatok kiváló minőségű mezőgazdasági gépekről az Ön közelében. ALTRAD néven forgalmazzák ezeket. Amikor azonban elromlik , nálunk megtalálja a betonkeverő alkatrészek teljes választékát. Nagy nyílása egyszerűvé teszi a töltődob feltöltését. W-os motorteljesítményével biztosan nem hagy cserben.


Vásároljon használt betonkeverő üzem, mobil-t a(z) baupool. Lépjen kapcsolatba a használt betonüzemek kereskedőjével. Részletes információkért, klikkeljen a fényképre vagy a termék. Jó állapotban lévő alig használt betonkeverő eladó. MOBIL BETONÜZEM ELADÓ ! A betonkeverő -tartálytípus az a fajta betonkeverő -üzem, amely gyors telepítést élvez, amely betonkeverőből, vödörbetáplálási típusból, cement méretarányos összeszerelésből, pernye és.


Free Shipping on eBay. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Építőipari gép hirdetés: Dynapac LP8úthe.

Minőségi építőgép és alkatrész kereskedelem Nálunk megtalálja az építőiparban, betontechnológiában, földmunkában, kertépítésben, állattenyésztésben, mezőgazdaságban használt általános és célgépek szinte teljes spektrumát, és a hozzájuk tartozó alkatrészeket és kiegészítő adaptereket. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek felhasználása, másolása, terjesztése, továbbítása - akár részben, vagy egészben - kizárólag az Assisto. A telken található még:–mesterséges halastó, – kiépített betonkeverő üzem, beton osztályozó silók. A terület egyik fele füves, fás, park kialakítású a másik fele teherautóval járható murva, illetve beton burkolattal rendelkezik.


Javasoljuk, hogy legalább két felnőtt vegyen részt az összeszerelésben. Minden használat előtt ellenőrizze a betonkeverő általános állapotát. This feature is not available right now.


Please try again later. A kiskunmajsai sportpálya civil összefogásának betonkeverői.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések