2018. július 23., hétfő

Smartwatch használati útmutató

Improve Your Business ROI - Get a Better Deal on Bulk Quartz Watches Manufacturer. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Smartwatch on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Longest Battery Life – up to Months. Get now Tactical Watch on -. Használati útmutató. Részletes útmutatók több ezer termékhez. Első lépésben a bekapcsoló gombot mp-ig nyomva tartjuk, majd belépünk a menübe és megkeressük a. Ugyismegveszel ponthu.


ZSmart Watch Support SIM TF Card Camera Call SMS Remind Wristwatch For IOS Android - Duration: 4:51.

Cancel Unsubscribe. A kezdőlapon a bluetooth jel megérintését követően láthatjuk az USmartWatch által elérhető mobilokat. Amennyiben a mobiltelefon méternél messzebb kerül az órától, úgy a kapcsolat megszakad.


DZSmartWatch Review. Best value Smart Watch for your money. Az összes funkció eléréséhez telepíteni kell a BT Notification alkalmazást. Ezt követően az adatok automatikusan,szi. This feature is not available right now.


Please try again later. Outdoor Sports Watch User Manual Thank you for choosing our smart watch. You can read this manual and have a thorough understanding of the use and operation of the equipment. Vásárlás Útmutat ó. Kerékpár utánfutó használati útmutató. LFekete okosóra használati útmutató.


LZöld okosóra használ. BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS.

A jelen dokumentumban szereplő információk előzetes értesítés nélkül módosíthatók vagy bővíthetők. Telepítés után engedélyezze telefonján a luetooth kapcsolatot, keresse meg az eszközt és a szinkronizálás automatikusan megtörténik. Jobb oldali gomb: Be- és kikapcsolás, visszatérés a főképernyőre. QBluetooth SmartWatch okosóra. A csomag tartala- db Okosóra - db Mágneses USB töltőkábel.


Amint elérhető lesz a termék, azonnal értesíteni fogunk Téged. A doboz tartalma: Amazfit BIP okosóra, USB töltő, jasználati útmutató és jótállási jegy 1. LÉPÉS – AZ ÓRA FELTÖLTÉSE Bár mindegyik Amazfit órát feltöltött akkumulátorral szállítjuk, mégis tanácsoljuk, hogy használat előtt teljesen töltsd fel. A jobb felhasználói élmény érdekében, használja az Internet Explorer legfrissebb verzióját vagy váltson másik böngészőre.


A teljes feltöltés kb. Ezek az értétek eltérhetnek a készülék beállításai, a használati szokások és a változó környezeti hatások függvényében. OK Close Layer Abban az esetben, ha a készülékcserét és csomagajánlatot is kiválaszto további készülékcsere kedvezmény a készülékcsere opcióhoz nem lesz hozzáadva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések