2018. július 30., hétfő

Fa rovar és gombaölő szer

Felületelôkészítés, felhordás: A festetlen, új fa légszáraz, tiszta legyen. A termék biocid tartalmú (gomba, rovar ellen), ezért szórással nem hordható fel. A szer mérgező a halakra és Számos lisztharmat- gombaölő szer áll Biztos hatással. Az új fa festésénél nem védenek a gombák, penész vagy rovarok ellen.


Töményített, vízzel nem kimosódó szer , mely a beltérben és kültérben található faanyagok hosszantartó védelmére szolgál penész, fakárosító gombák és fakárosító rovarok ellen.

A szer továbbá védi a faanyagot akkor is, ha ez közvetlenül érintkezik a földdel, ill. Alkalmazási terület és hatékonyság és a fa légzése. Csak azoknál a deszkáknál és anyagoknál alkalmazzuk, amelyek a nedvesség ( pl. eső ) közvetlen hatásától védettek és amelyeknél a víz (időjárás befolyása, kondenzáció ) okozta kilúgozódás veszélye nem áll. A faanyagvédelem a fa kémiai eszközökkel történő kezelése, amely során a fát a károsítók számára élvezhetetlenné tesszük, vagy rovar és gombaölő szerek fel- vagy bevitelével akadályozzuk meg a kártételt. De védelem az égéskésleltető anyagok alkalmazása is.


Kontakt hatású, széles hatásspektrumú gombaölő szer szőlőben, gyümölcsösökben, zöldségfélékben, szántóföldi, és dísznövény kultúrákban levél, szár, és termésbetegségek (kivéve lisztharmat és szürkepenész) ellen. Rovarölő szer és további termékek a Gazdabolt. Gombaölő szer és további termékek a Gazdabolt.

Ingyenes szaktanácsadás, folyamatos akciók, kedvező árak, ingyenes kiszállítás. Az elmúlt három évben több vizsgálat történt Magyarországon, mely a rovar - és gombaölő szer tankkeverékek méhekre gyakorolt hatását igyekezett tisztázni. E vizsgálatok mindegyike a SZIE Kertészettudományi Kar, Rovartani Tanszék – OMME SZABÓ Á. A folyamat lényege, hogy egyenletesen, nagyobb mennyiségű, krómmentes rovar - és gombaölő folyadékot juttatnak a fa belsejébe.


Ez egy drágább fakezelés, mint az impregnálás, de jobban növeli a fa élettartalmát. Szú – és gombaölő , megelőző védelmet ad. Csak raktáron lévő termékek listázása. Ezzel elértük azt a pontot, amely a pro és kontra favédőszerek vitájában gyakran.


Ez a véleményt minden fejfájás elleni szer is alátámasztja. Kékülés, penészedés, bazidiumos gombák és farontó rovarok ellen. Rovar és gombaölő csávázó szer a burgonya vetőgumó csávázására, Bayer, imidaklopri pencikuron Rovar és gombaölő csávázó szer a burgonya vetőgumó csávázására. A visszavonás oka legtöbbször nem a különféle hatóanyagok veszélyességében keresendő.


A leggyakoribb ok, hogy a hatóanyaggyártók nem vállalták a. Rovar és atkaölőszerek kategória széles kínálattal a Növénypatika webáruházban. Tekintse meg választékunkat, ne habozzon! A Növénypatika is használ sütiket a weboldalán a minőségi kiszolgálás érdekében.


Növényvédő szerek, rovar - és gombaölő , lemosó peremetező szerek széles választéka, kertészeti webáruház szaktanácsadással.

A fák kérgén, kéregrepedéseiben vagy azok alatt megbújó, és általában ekkor még nyugalmi állapotban lévő állati ( rovar ) kártevők ellen az olajtartalmú szerekkel lehet eredményesen védekezni. Hatásukat csak akkor tudják maradéktalanul kifejteni, ha egyenletesen, szinte filmréteg szerűen bevonják a fa minden részét. Utolsó kezelés időpontja: virágzás vége.


Repcében levél- és szárbetegségek ellen az első tünetek megjelenésekor célszerű védekezni. A több évtizedig használt és ismert kontakt hatású kaptán hatóanyagú Orthoci Merpan és Captan gombaölő szereket évekkel ezelőtt átsorolták a legszigorúbb növényvédő szer forgalmi kategóriába (I.): csak felsőfokú növényvédelmi végzettséggel rendelkező növényorvosok irányításával használhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések