2018. július 12., csütörtök

Gt08 okosóra

Ha tetszett a videó és még szeretnétek hasonlóakat látni, akkor iratkozzatok f. A technológia fejlődik! Más sem bizonyítja jobban mint ez az okosóra , amely felér az okostelefonunkkal is, sőt akár még ki is váltja azt. Szeretnél egy okosórát amin keresztül megkapod értesítéseid?


Innentől kezdve akár az órádon keresztül is telefonálhatsz, úgy, hogy a telefonod a zsebedben marad. Ezen felül rengeteg egyéb funkcióval rendelkezik, amikről a tulajdonságok részben olvashatsz. Kipróbáltuk a Gokosórát, ami egy ideje már hazánkban is kapható, és rendkívül kedvező áron kínál sok hasznos funkciót.


Nézzük, hogy mit is kell tudni erről az apró eszközről! Kezdjük talán a csomagolással, ami igazából teljesen átlagosnak mondható. Egy hagyományos színű kartondobozban érkezik a Gokosóra , amelyben a készüléken kívül minden fontos. Ugyismegveszel ponthu. Cancel Unsubscribe.


Integrálva lépésszámláló, kalória kalkulátor, gyaloglás, futás távolságmérő, és még sok egyéb funkció! Téglalap alakú képernyő, gyönyörű, világos kijelző! Aktuális Gtokosóra ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Az idő amikor a csuklónkról intézhetünk mindent amihez eddig több, kisebb nagyobb készülékre volt szükségünk. GSM és GPRS működés! Ez a fantasztikus eszköz nem egy egyszerű óra, hanem mobiltelefon, fényképezőgép, kamera, stopper, ébresztő óra, alvásfigyelő és még sok hasznos funkciót ellátó készülék egyben. Nem kell megválnod szeretett telefonodtól, hisz eredeti új akkumulátorral keltheted újra életre.


Máris megújul vele készüléked is. Fiatalos, férfias, de mégis maximálisan elegáns megjelenés! Tedd kényelmesebbé telefonálásaidat!


Tűnj ki a tömegből ezzel az elegáns okosórával! Az okosórába SIM kártya helyezhető, ráadásul mivel kártyafüggetlen, bármelyik mobilszolgáltatóval kompatibilis. Legyen szó telefonálásról, fénykép vagy videó készítésről, az okosóra.


Okosóra , kamera és telefon egyben! Tudta hogy az okos órák az egyik legnépszerűbb okos eszközök? Nem véletlen, hiszen nagyon könnyen kezelhetők, elegánsak és jól használhatóak a mindennapok során. GT-bluetoothos okosóra Az óra a legtöbb Androidos készülékkel kompatibilis.


A gazdaságos Uokosóra számos igazán hasznos funkcióval rendelkezik. GTbluetooth okosóra. A Facer appon belül keressük meg azt a szimbólumot, amin egy nyílt mutat egy órára a bal oldalról.


Ennek a segítségével lehet megadni az órának, hogy melyik számlapot akarjuk használni. Néhány másodperc elteltével az okostelefon és az okosóra szinkronizálnak, mi pedig új stílusnak örülhetünk a csuklónkon. A GearWear Lokosóra magyar nyelvű menüvel is elérhető.


Néz mennyi mindenre tudod használni! Telefonálj kedvedre SIM kártyáról vagy mobiloddal összekötve. A beépített rezgő hívásjelzéssel többé nem maradsz le semmilyen fontos hívásról.


A kihangosításnak köszönhetően vezetés közben is zavartalanul. Férfi, női gyerek okos órák ajándékba! Free Shipping on eBay.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések