2018. július 3., kedd

Czakó és társai kft

Czakó és Társai Épületgépészeti Kivitelező és Szolgáltató. Vállaljuk családi házak, ipari-, szociális-, kereskedelmi-, egészségügyi létesítmények komplett épület gépészti munkáit. Mára a szerszámélezéssel párhuzamosan az egyedi- és kissorozatú alkatrészgyártás, készülékgyártás és a szerszámgyártás is a fő profiljához tartozik.


Az EFT és Társai Szerszámélező és Gyártó Kft. CZAKÓ és TÁRSAI Kft. Aki jó áron jó minőséget szeretne az minket választ!

Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság, OTP Bank Nyrt. Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A Szkaliczki és Társai Kft.


Magyarország-i vállalat, székhelye: Nyíregyháza. Az elmúlt évben a műanyagfeldolgozás, ezen belül a vákuum-, préslég-, és hőformázás meghatározó szereplőivé váltunk alkatrész tároló logisztikai tálcáinkkal, csomagolási blisztereinkkel, különböző gépburkolatainkkal, zöld tető technológiához használt szivárogtató. Főleg talaj- és talajvízszennyezések feltárásával és kármentesítésével foglalkozó környezetvédelmi mérnöki iroda és tanácsadó cég.


Műszaki, környezetvédelmi szoftverek forgalmazása. Szórádi és Társai Kft. A Petik Mérnöki Szolgáltató Kft.

A három tulajdonos mintegy éves. Hajdú és Társai Ltd. Mészáros és Mészáros Ltd. Do not hesitate to contact us for further information or for a price quote!


Tevékenységi körünk kiterjed a takarmánykeverõüzemi és terményszárító technológiák létesítésére valamint ezek kiegészítõ berendezéseinek gyártására. Rieger és Társai Dobozkészítő és Vákumcsomagoló Korlátolt Felelősségű Társaság. GYARMATI ÉS TÁRSAI Mérnöki és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Mentes és Társai Kft.


A Skoda hivatalos márkakereskedése, Az Ön Skoda márkakereskedése! Skoda kereskedés, Skoda márkakereskedés, Skoda márkaszerviz, Skoda. Hubai és társai Kft. Szőke és Társai Kft.


Cégünk gasztronómiai élelmiszer nagykereskedelemmel foglalkozik a Dél-alföldi régióban. Az elmúlt évtizedek alatt sok minden változott nálunk, de a nevünk és az adószámunk változatlan maradt! Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft. A Simon és Társai Kft.


Az ipari területen felépített összesen 4nm alapterületű műhelyekben végezzük fővel a helyreállítási- és szervizmunkákat. Budapest (Kispest) Attila u.

A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye. Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan. Küldjék el a GPS koordinátáit és a térkép 1. A kivitelezés mellett épületgépészeti tervezést, szaktanácsadást és műszaki ellenőrzést is végzünk. Munkánkra a határidő pontos betartása és a minőségi munkavégzés a jellemző. A Becska és Társai Kft.


Győr-Moson-Sopron megyére terjed ki. Középületek, társasházak, ipari létesítmények generálkivitelezése, szerkezetépítése, szakipari kivitelezése Sopronban. Műszaki ellenőrzés, felelős műszaki vezetés, építőipari eszközök bérbeadása Sopron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések