2018. július 6., péntek

Furnérozás

Furnérozás

Az első és legfontosabb: a furnérozás - legalábbis az itt leírt módszerrel - nagyon időigényes. Ne álljunk neki akkor, ha a doboznak holnapra kész kell lennie. Egy kisebb doboz lefurnérozása is több napot, sőt akár hetet vesz igénybe. Ezt vegyük figyelembe, ha valakinek ajándékba akarunk hangdobozt készíteni! Intarzia, faberakások, furnir, furnérozás , intarsia.


Oplemenjivanje namještaja sa intarzija furnir lajsnama (trakama). Prefabrikované intarzie, prodej dýhy, dřevěné obklady, ceník intarzií, dekorace nábytku odnawianie mebli fornirowanych, płyta fornirowana, intarsja mozaiki. Furnérozott félkész és kész ajtók. Egyre több építtető, felújító dönt az értékes furnérokból készült bútor minőségű beltéri ajtók mellet.


A formák és a színek palettája hatalmas, és így valamennyi stílusirányzatnak ad megfelelő lehetőséget. Vastagságuk alapján különböző furnérokról beszélünk: normál, mikro- és vastag furnérok. Faipari és asztalosipari apróhirdetések - szolgáltatás - furnérozás , préselés. Illetve hazai és import furnérok eladóak nagy tételben is. Társaságunk előregyártott intarzia filék, intarzia csíkok fa furnérból történő gyártásával, forgalmazásával is foglalkozik.


Az intarzia prospektust itt érheti el. Ezek az intarzia csíkok nagyon jól használhatóak furnérozás nál, hiszen vastagságuk megegyezik a leggyakrabban használt furnérokkal, így egyszerűen beilleszthetőek. Furniertechnik LZM furnér élragasztógép.


Casati CIM CIP furnérolló. A furnér vékony falemez, amely az előállítás módja szerint lehet fűrész-, kés- vagy hántoltfurnér. Kérem, tekintse meg árlistánkat. Ajtótokok, ajtólapok, furnérozott termékek, perforált lemezek. Nem találsz egy terméket?


Bármilyen sokféle termék szerepel az oldalon, tudjuk, hogy mindig lesz, ami hiányzik. Cégünk fő profilja a furnérozás , és furnérozott bútorok, ajtók, gyártása. Emellett foglalkozunk még lapszabászattal, és élzárással, amit holz-her gyémántelőmarós élzáró géppel végzünk.


A furnérozás technikájának köszönhetően, egyedi igényekre szabott, izgalmas ötleteket tudunk megvalósítani, legyen az trendet követő design, vagy az örök eleganciát adó intarzia stílus. Nálunk minden elképzelés valósággá válhat. A dokumentumok olvasásához Adobe Reader segédprogram szükséges. Amennyiben Ön nem rendelkezik ezzel, letöltheti a képre kattintva!


Napjainkban az egyre előretörő és egyre dekoratívabb laminált mellett a színfurnérozott bútorok is kelendőek, a természetes fa szépségét visszaadó megjelenésükkel, magasabb hozzáadott értéket képviselő tartósságukkal és anyagminőségükkel. Minőségi furnérozás hoz kínálunkban található különböző méretű és felszereltségű furnérfűrész, olló, cikk. Préselés, furnérozás. Egyre gyakoribb igény, a dupla vastag (36mm) anyagok beépítése a konyha- és irodabútorokba, amit réteg 18mm-es anyagot összeragasztásával tudunk biztosítani.


Faipari, asztalosipari apróhirdetések: faipari gép, asztalosipari gép, faipari szerszám, kéziszerszám, faanyag, fűrészáru, alapanyag, bútor vasalat, ajtó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések