2018. június 5., kedd

Schneider motorvédő kapcsoló

Köszönjük, hogy feliratkozott a Schneider Electric frissítéseire! Hamarosan elküldjük első üdvözlő üzenetünket. Ebben megtalálja majd a hírlevelekkel kapcsolatos fontos információkat, és hogy mi várható az.


Motorvédő kapcsoló Mutasson még több jellemzőt. Hozzáadás a kosár tartalmához Eltávolítás a kosárból. The maximum number of products that can be compared is. Hőkioldó kézi működtetésű motorvédő kapcsoló 6-A Schneider GV2ME07. Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis és nagykereskedelem Debrecenben.


A villamossági bolt és szaküzlet hétköznap reggel 7-órától délután 17-óráig örömmel fogadja a már meglévő és új vevőinket! Szállítási idő: CSAK RENDELÉSRE 3-4nap. Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági szerelvényekig! Országos üzlethálózat, szaküzlettel és átvételi ponttal.


Ingyenes házhozszállítás 20. Ft vásárlás felett! Rendeld meg most olcsón, gyorsan, szakértőktől! A motorok kézi vezérlésére és távvezérlésre, valamint helyi kapcsolására alkalmas motorvédő kismegszakítók a rövidzárlat és túlterhelés ellen nyújtanak védelmet. Persze nem kötelező ezt követni, csak ajánlások.


A - Bővebb információ a KATALÓGUS résznél, vagy a gyártó weboldalán. Adjon meg egy érvényes e-mail-címet. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók.


Leírás: P25M motorvédő kapcsoló 3P 4A. A keresett termék nem szerepel adatbázisunkban. Ellenőrizze, hogy helyesen írta be a. A csillag mágneskapcsoló nyitásakor megszakad a motor áram, majd a delta. A termék gyári adatlapjáért kattintson a lenti sorba. Gyártó: Schneider Electric.


AV Elektro - villamossági webáruház. Vásárlás: Schneider Kapcsoló , dugalj árak, eladó Schneider Kapcsolók, dugaljak. Akciós Schneider Kapcsoló , dugalj ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Az STMV motorvédő kapcsoló sorozat tagjai az ACüzemű villamos mo- torok termikus túlterhelés és rövidzárlat elleni védelmét biztosítják, egyben lehetővé. Hidromat motorvédő kapcsoló háromfázisú szivattyúk működtetésére használható. A motorvédő reléket egyfázisú és háromfázisú motorok védelmére. Kontaktorokkal és segédérintkezőkkel, időzítőkkel, túlterhelési relékkel, motorindítókkal vagy motorvédő kapcsolókkal a TeSys program teljesen fel van szerelve bármilyen automatizálási alkalmazáshoz, hogy teljesítse a küldetést.


Hasonló termékek kedvező áron. Ipari motorvédő és motorindító kapcsolók kategória Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Kérjük, engedélyezze a látogatáselemzést, hogy hatékonyabban tudjuk fejleszteni szolgáltatásunk, illetve engedélyezze az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítését támogató („marketing”) sütiket is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések