2018. június 22., péntek

Építési teherfelvonó

A könnyen összeállítható, hosszú élettartamú, és a német gondolkodásra jellemző precizitással készített építési felvonók három-négy ember munkáját képesek helyettesíteni, akár órán keresztül. Társasház építése, felújítása esetén is bátran keressen fel minket, kérje . Működő SVK2építési felvonó eladó. Németországban sokkal jellemzőbb a 2-emeletes épületekben is a felvonó, de ez a. A dokumentáció birtokában a megrendelő benyújtja az építési engedély . Ipari (380V) árammal műkődő talicskás kifordítható kosárral. A gép önsúlya mázsa, így szállítása telepítése kicsit körülményes.


Szállítható önrakodós teherautóval, illetve rövid távon vontatható is. A felemelést és leengedést vezetékes távirányító segítségével lehet. GEDA 500Z Teherfelvonó A bérleti Díjak órára vonatkoznak, az ÁFA-t nem tartalmazzák és forintban értendőek. Eladó Fogasléces Építési Felvonó, Teherfelvonó , Teherlift, Teheremelő: Eladó Fogasléces Építési Felvonó, Teherfelvonó , Teherlift , Megkímélt.


A cserépfelvonók felszerelését a gépkönyvében megadott utasítások szerint kell elvégezni, és ennek a megfelelő felszereléséért és rögzítéséért a csörlő felszerelője a felelős. Nagy teherbírását a dupla tartóoszlopnak. A hidraulikus rendszerű felvonók elsősorban alacsony és középmagas, három-négy szintes épületekhez ajánlottak, nagy előnyük, hogy hajtásuk nagyon kis helyet igényel és a gépház az aknától távolabb is elhelyezhető.


A bérlés magában foglalja a megbízható szolgáltatást és a megfelelő tanácsokat is Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen tanácsot adunk Önnek,. A függesztett állvány egyben munkafelület és teherlift. A munkaszint pontosan oda állítható, ahova szükséges. Az építési anyagok, szerszámok a hídban tárolva.


Eladó használt egyéb felvonók és állványok eladó! Oszlopos felvonók bérlése országszerte: Budapest, Debrecen, Fehérvár, Győr, Kaposvár, Kecskemét. Lépjen kapcsolatba a használt egyéb felvonók és állványok kereskedőjével. A teherfelvonó alig drágább egy emelőnél, viszont a teherfelvonóra a felvonóra vonatkozó törvényi előírások vonatkoznak, melyekkel az engedélyezési tervdokumentáció készíttetésekor és az építési hatóságnál történő engedélyeztetéskor találkozunk először. A ferdepályás felvonó a speciális tartozékoknak köszönhetően majdnem minden anyag biztonságos szállítására alkalmas, akár felfelé akár lefelé történő anyagmozgatásra.


A 2V -os változat terhelhetősége 3kg, a 4V -os terhelhetősége 5kg. Kétféle szállítóplatformmal. A lift tágas, forgatható szállítóplatformjának köszönhetően ideális eszköz az építési területeken végzendő hosszútávú munkálatokhoz. Kiválóan alkalmas különböző építőanyagok, állványelemek és egyéb terhek szállítására.


FELVONÓK - LIFTEK Az OTIS, felvonók, liftek teljes választékát kínálja megrendelői számára. OTIS liftek szállítják az utasokat a világ számos irodaházában, pénzintézetében, szállodájában, bevásárlóközpontjában, lakóépületében és más épületeiben. Teherbírásuk a személyfelvonókénál jelentősen nagyobb is lehet, akár több tonna. Előfordulhatnak kereskedelmi, egészségügyi, lakó- és középületekben (pl. szállodákban, áruházakban, kórházakban, könyvtárakban), ipari környezetben vagy építkezéseken.


Honti és Társai Emeléstechnikai és Munkabiztonsági Kft. Gépkönyv, munkavédelem, tűzvédelem, emelőgép, emelőgép vizsgálat, emelőgép szakértő. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések