2018. június 7., csütörtök

Ip68 okostelefonok

Akkor sem kell sokat fizetne ha rendes strapatelefont vennél. IP, or Ingress Protection, is a universally accepted measurement of varying degrees for dust and liquid resistance. IPvs IP: We explain how they’re different and why you should care. Az IPszabvány a telefon (vagy bármilyen más elektromos szerkezet) por- és vízállóságát jelöli. Az első számjegy a mechanikai behatolástól való védelmet jelöli.


A második számjegy pedig a vízállóság mértékét. Minél nagyobb értékűek a számjegyek, annál komolyabb védelemről van szó. A Galaxy SActive egy megerősített, strapabíróbb konstrukciója az eredeti S7-nek.


Az IPitt is megmaradt (azaz méterig, kb. fél órát bír ki a készülék), viszont egy katonai szintű MIL-STD-8minősítéssel is megtámogatták az aktívabb emberek kedvéért. Ez a már az SActive-nál is bevetett extra védelem további. They are approximately classified according to their date of announcement or availability on the market, from newest to oldest. Ha víz alatt kívánsz fotózni (IP5 IP).


Ha online szeretnél maradni otthon a kádban (IP6 IP). Ha szereted az extrém sportokat és tartós eszközt szeretnél. Ha fennáll a vízzel való érintkezés veszélye (strandok, úszómedencék stb.). Tehát a legmagasabb védettséggel rendelkező telefon az IPjelölésű.


Strapatelefonok IPés IPvédettséggel IPvédelemmel bíró telefonok: az IPaz egyik leggyakrabban használt védelmi szint. Ez a szint maximális védelmet nyújt az idegen részecskék behatolása ellen (porálló), és lehetővé teszi, hogy a strapa. Az okostelefonok továbbra is uralják a piacot. A gyártók rendkívüli széles modellválasztékot kínálnak a felhasználói igények kielégítésére. Az IPvédett telefon védelméről a Gorilla Glass technológia valamint az alumínium és műanyag ház gondoskodik.


A 213g súlyú telefonhoz egy külső tok is tartozik, amivel a telefon vízen képes úszni. A Vernee strapatelefonja nem csak ellenálló külsőt, hanem hatalmas telepet és rengeteg RAM-ot is kapott a megalkotás során. A mai okostelefonok nagy többsége nagyon jól néz ki, vékony, lekerekített, csillog-villog – szóval a szemnek kellemes, ugyanakkor a külső behatásokkal szemben általában nem ápol jó kapcsolatot.


Az dél-koreai gyártó idei csúcsmodellje IPbesorolással bír, tehát fél órát vígan kibír 1. E mellé társul a hihetetlen hardveres teljesítmény, vízhűtéssel. De rengeteg videó kering a -on a különböző házi “minőségellenőrzésekről”. Mobilarena - Telekommunikáció Online - mobilok, tesztek, közösség.


Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán. Xperia okostelefonok. Tele szórakozással, androidos alapokon. Ez a telefon új korszakot nyit a fényképezésben a forradalmi 8K videórögzítéssel, a 1MP felbontással és a 100X-os Space Zoom ultranagyítással.


Az 5G mindent megváltoztat. Intelligens akkumulátorral, erőteljes processzorral és masszív tárhellyel — a Galaxy SUltra 5G az okostelefonok új világát nyitja meg. A nagytestvér kompakt változata a japán gyártó egyik legjobb telefonja mostanáig, hiszen a relatíve kis méret ellenére igazi nagyágyú, tudását nézve. A jogtulajdonos a szerző Csernai Kata Dual SIM szakértő. A honlap tartalmáról, és a honlapról letölthető információs anyagokról tilos bármilyen olyan másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, saját hasonló terméket.


Válogasson fantasztikus árú Okostelefonok ajánlatainkból! Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos online vásárlás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések