2018. június 13., szerda

Eladó pulyka

A Nyugat-Dunántúli régióban, Jánosházán 74. Az eladás tárgyát képezi még a telephelyhez tarto. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Háztáji pulyka eladó ! Otthon, kertbe tartott kiváló minőségű pulyka hús eladó.


Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult.

Pulyka országosan Megyék, ahol van eladó pulyka. Budapest (16) Baranya megye (1) Békés megye (2) Győr-Moson-Sopron megye (1) Hajdú-Bihar megye (1) Heves megye (2) Nógrád megye (1) Pest megye (10) Somogy megye (25) Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (7) Vas megye (1) Veszprém megye (1) Zala megye (1) Települések használt pulyka. Eladó pulyka és barofi, Surd - Eladó. Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni.


Big-6os bak pulyka hetes. Keltetni való tyúk tojás. Kínálatunkban szerepelnek napos és előnevelt: - csibék, - kacsák, - libák, - pulykák, valamint eladó hetes tojójércék éves tojótyúkok vágnivaló csirkék kedvező áron. A z istállókban turnusonként ca.


Napos pulyka csibe (pipe) rendelhető.

Fehér húshibrid -hetesen vágható hatalmas mell és combkihozatallal. Akár 35-kg feletti súlyt is elérhet. Vegyes ivarban nincsen kiválogatva. Május elejére 5-6--re. A magyar parlagi pulyka változatai kis számban ma fellelhetők a Kárpát-medencében.


A fehér magyar pulyka tolla igen értékes árucikknek számított, különösen a hónalj alatti, ún. Tojáshozama évente 30–darabra tehető. A fekete magyar pulyka tollazata egyöntetű fekete, csőre és lába palaszürke. Baromfi eladás vásár: eladó csirke tyúk, kacsa.


Nyugat Dunántúlon,modern technológiával működő pulyka nevelésére szakosodott mezőgazdasági vállalk. A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. Itt található még csirketojás, tyúktojás, és kacsatojás hirdetések is.


Böngészi a különféle honlapokat és azon gondolkodik, hogy Önben is számos olyan téma és információ van, amelyet szívesen megosztana másokkal? Barátai és családtagjai Öntől kérnek sütés-főzési tanácsot, mindenki az Ön konyháját dicséri, másról sem beszélnek csak a hihetetlen. Tyúkráccsal szállítjuk, a többi tojáshoz a forgatórács külön rendelhető.


Kifújt libatojás héj eladó tojáscsipkézéshez,gravírozáshoz. Szárnyas apróhirdetés ingyen. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.


Jöttem, láttam, vettem.

A legkedveltebb bazár, apróhirdetési oldal Magyarországon - találja meg álmai lakását, vegyen használt autót vagy cserélje ki öreg számítógépét! Nagyon jó minőségű árúval (árral) és kiváló íz világgal rendelkeznek a kolbászok és szalonnák, nem beszélve hogy minden termék hagyományos eljárással, adalék mentesen készül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések