2018. június 28., csütörtök

Düwi mozgásérzékelő bekötése

Az infra mozgásérzékelő a hőmérséklet változását érzékel a környezetben, úgynevezett (PIR) piroelektromos érzékelője van. A PIR-nek két, az infravörös érzékeny anyagból készült nyílás van. Amikor az érzékelő érzékeli a különbségtételt a két nyílás között, ez impulzust okoz, amit mozgásnak érzékel.


Kintre szerelném fel! Direktbe van kötve! A képen látható elrendezésben a mozgásérzékelő évek óta vezérelt egy kültéri lámpát. Bent van egy kapcsoló két érrel. Azt szeretném, hogy legyen állandó üzemmód is.


Van valami trükk amivel ez megoldható, akár az érzékelő mellé szerelt újabb kapcsoló révén. A benti kapcsolóhoz nem tudnék még egy vezetéket. Olcsó eladó új és használt düwi mozgásérzékelő. A barkácsáruházakban és szupermarketekben már 3-ezer forint körül kaphatók komplett mozgásérzékelős lámpák.


A PIR (passzív infrarot) érzékelővel szerelt. A passzív infravörös mozgásérzékelő Voltos ( 6LR61) elemmel működik. Behelyezéséhez csavarja ki az alsó. Hogyan kell bekötni egy infravörös mozgásérzékelőt? Hogy kell a lámpára kapcsolni?


Válaszok a kérdésre. Süllyesztett mozgásérzékelő 360° króm Infravörös szenzorral felszerelt, az infravörös spektrum változásait érzékelő mozgásjelző készülék. A mozgásérzékelőkkel és mozgásérzékelő kapcsolók segítségével lehetőségünk nyílik a hozzájuk társított világító berendezések automatikus be- és kikapcsolására.


Ezzel nemcsak elfelejthetjük a felkapcsolva hagyott lámpákat, hanem energiát is megtakaríthatunk, hiszen a mozgásérzékelős világítótest csak a szükséges ideig működik. A lámpatest felcsavarozása konzolra. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. This feature is not available right now. Mozgásérzékelők, Komfort és kényelem, EverFlourish Hungary Kft. Please try again later.


W, induktív terhelésnél max. REX S016W Kültéri infrás mozgásérzékelő fehér, vékony kivitel, 12m. REX Smennyezeti infra mozgásérzékelő , keskeny 360°, érzékelési távolság 6m.


Esetleg a lakásbejáratnál egy kapcsolóval a mozgásérzékelő helyett. Jó megoldás ha a lámpa bemeneténél simán csak. ALER JQ-30-W mozgásérzékelő. Bevezetésre kerül egy 140°-os érzékelési szögű, közvetlenül falra szerelhető, illetve egy 360°-os, álmennyezetbe szerelhető, beltéri használatra kialakított mozgásérzékelő.


Az Inlight LED IL-REF20HM típusú 20W teljesítményű mozgásérzékelővel ellátott LED reflektor beállításai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések