2018. június 11., hétfő

Csomagtér nyitó elektromágnes

Autó csomagtér nyitó elektromágnes LS036Ezzel a csomagtér nyitó elektro mágnessel, a riasztó, központi zár távirányítójáról egyetlen gombnyomással felpattintathatja csomagtartója ajtaját. Intelligens elektromos csomagtér -ajtó egy vadonatúj autót rendbehozatal intelligens rendszer. A vezető könnyen irányít a nyitó és záró a stern ajtó a kocsikulcsot. Elvileg a csomagtér nyitáshoz egy ún. Ft-os ára hamar elriasztott.


A másik lehetőség, egy mezei központi zár motor.

Ennek már sokkal barátibb az ára, mindössze 7Ft. Csomagtér nyitó húzó-motor. Beépítésével a csomagtér ajtó gombnyomással nyitható,vagy használható távirányítós központi zárakhoz,riasztókhoz a csomagtér távirányítóval történő nyitására. A csomag tartalmaz db húzó motort, szereléket, nyomógombot a kézi működtetéshez és kábelköteget biztosítékkal. Az elemet ha véletlenül forditva teszem bele,az elronthatja vagy csak nem müködik a táv nyitó.


Gyárilag színre fújt változat is rendelhető, színkódtól föggően 15. Fogyasztói ár: 9Ft Nettó ár: 4Ft. Ez az alkatrész egy idő után sajnos elkerülhetetlen,.

Elektromágneses ajtónyitó jellemzői: – Maximális húzótávolság : 13. Olyan autók esetében ahol a csomagtér az ülés oldalán lévő karon keresztül. Részletek, további információk, árak megtekintéséhez és megrendeléshez lépjen be itt a webáruházba! Bowdennel ráköthető a csomagtér zárra és a hozzá adott nyomógombbal vagy külön távirányító modullal pattintható a csomagtartó. Univerzális központi zár szett, ajtós ML5- Univerzális centrálzár, ajtós komplett központi zár szett.


Beépíthető a legtöbb autótípusba - Komplett szett, db központi zár motorral, vezérlő elektronikával, kábelköteggel és szerelékekkel - Illeszthető távirányítós központi zár vezérlőkhöz, vagy autóriasztóhoz is. Ezekhez adnak biztosítékot is, így lehet tudni, hogy mekkora biztosítékról kell neki vinni az áramot. Vagy ha használaod azt a biztosítékot, amit adnak vele, akkor akár az akksira is lehet kötni.


Még hátra van a bicskakulcs os központi zár, egy merevítés a csengőhöz, az ablakvezérlő komfortmodul, az elektromechanikus motortér-zár, az immobilizer és a tasztatúra az immobilizerhez a hamutartó helyére. Ja és persze a fogyasztásmérő. Mert képzeljük csak el, milyen kényelmetlen, ha azt a fránya csomagtér ajtót nekünk kell fél kézzel megtartanunk, miközben a másikkal ki vagy be próbáljuk tenni a nehéz bőröndöket. Bár az emberiség megvolt nélküle, amióta a kulcs nélküli bejutás és indítás működik a személyautókban, jobb lett az életünk.


Nem kell kulcsot keresgélni, gombot nyomkodni, slusszkulcsnyílást kitapogatni. Ezt az átalakítást egy csoporttárs készítette. Utólagos riasztót fog az autóba építeni, és a távkapcsolón van csomagtartó nyitó gomb is. Adott a feladat, be kell építeni egy nyitó motort a csomagtér zárhoz.


A karra rá van hegesztve egy Manya, abba van bekötve a villamos húzató mechanika.

Hegesztés előtt a műanyag. Opel Insignia Sports Tourer, Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen.


Minden alkatrészre beszerelési garanciát adunk. Szállítás rövid határidővel az ország egész területén. Ajtózárszerkezet Mikrokapcsoló Ajtózárszerkezet Javitó készlet - Felhasználható bal és jobb oldalra is ! Gyártmány : Új minőségi utángyártott lemezes kivitel ! VW csoporthoz VW Polo 9N,Passat,Golf , Bora , Touareg , Touran. Seat Leon 1M , Toledo 1M ,Cordoba 6L , IBIZA 6L AUDI A, A, A, A, TT Skoda Fabia , Octavia 1U - 1Z.


Kétirányú távvezérlı rendszerrel ellátott riasztó MAGICAR M871A Beszerelési útmutató I. Bevezetés A MAGICAR M871A egy korszerő, magas szintő biztonsági eszköz. Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések