2018. június 29., péntek

Duna garden asztalfoglalás

A Ráckevei-Soroksári Duna -ág páratlan növény- és állatvilága kora tavasztól késő őszig várja a természet kedvelőit. A Kvassay–zsiliptől indul és az ország egyik legszebb élővizeként tartják számon. Ez a csodás táj a hazai hajósok és horgászok paradicsoma. Az oldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.


A sütik információkat tárolnak a böngészőjében, mint pl.

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Hírlevél feliratkozás Étterem és terasz Kényeztesse magát finomságainkkal reggel-délben-este! Bővebben Családi ünnepek Ünnepeljen szeretteivel tökéletes környezetben, ízletes ételek mellett! Bővebben Céges értekezlet A technikai háttértől a gasztronómiáig minden a rendelkezésére áll!


DODO’s Restaurant Duna Garden Csúcsgasztronómia, kifinomult luxus, vízparti romantika. Asztalfoglalás : fő feletti asztalfoglalás esetén az alábbi. Az érzékek találkozásának meghitt luxusa, avagy a Duna -parti deluxe.


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP – Etterem.

Próbálja felhívni őket, vagy tekintsen meg hasonló éttermeket, melyek elfogadnak online asztalfoglalást. Duna -parti aktív pihenés Fekvésének köszönhetően a Duna Garden eszményi kiindulási pontja lehet a vízi sportok szerelmeseinek is. A Duna közelsége miatt sokan és rendszeresen hódolnak nálunk az olyan népszerű, csoportos sportoknak, mint a sárkányhajózás, népszerű állomása és kiinduló pontja vagyunk evezős túráknak.


The distance is approx. A hotel szobája lehetőséget biztosít a násznép elszállásolására. Minden szobában található minibár, széf és ingyenes internet-hozzáférés. Az elegáns épületegyüttes finom vonalai mellett, az egykori csónakházaknak köszönheti különleges hangulatát. Belváros szívében, a Vigadó téren, a Duna -korzón található.


A hazai hajósok Mekkája, földrajzi adottságai mellett, kedvelt horgászparadicsom is. Duna Garden Hotel - ’star peace experience’It isn’t necessary to leave the city to escape the smog and enjoy a breath of fresh air. Párommal a deluxe lakosztályba foglaltunk, de sajnálattal tapasztaltuk, hogy a szobában lévő kád tisztasága – finoman fogalmazva – nem volt megfelelő, így nem is vettük használatba. Mi itt a Duna Gardenben szeretünk reggelizni! There Spa next to the Hotel ( Pesterzsébet Iodine-Salt Thermal and Open-air Bath and Spa) has an open-air 50m long swimming pool.


De vajon mi lehet az első? Kezdje a napot nálunk egy isteni reggelivel! Egyedül, barátokkal vagy családdal?

Nálunk mindenki jól fogja érezni magát! Ja, és a gyermekek se maradjanak otthon! Kedves kis játékkuckóval várjuk.


A Champs Sziget a Holdudvar szomszédságában, a Duna -parton található: ideális hely azoknak, akik egy nyári táncos buli előtt vagy után egy kis italozással egybekötött chillezésre vágynak. A forró nyári estéken nagyszerű a hangulat. Rengeteg asztal és szék várja a vendégeket, a szerencsésebbek hatalmas és kényelmes.


A legjobb éttermek, olasz éttermek, kocsmák, kávézók és szórakozóhelyek. Elérhetőségekkel, nyitvatartással, véleményekkel, menüvel, étlappal és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések