2018. június 20., szerda

Füstfólia ragasztó

Füstfólia ragasztó

A felületet lakkal védjük. Használata füstfólia ragasztóval: Ecsettel felviszed a füstfólia ragasztót a füstfóliázni kívánt részre, megváro amíg átlátszóra szárad a ragasztó a felületen, majd felsimítod kézzel, illetve egy száraz ecsettel a ragasztózott felületre a fóliát. A végén lelakkozod az egészet. A díszítendő felületet vékony, egyenletes rétegben kenjük le füstfólia ragasztóval.


A ragasztó átlátszóra száradása után óvatosan simítsuk a felületre a füstfóliát. Kreatív hobby termékek, minőségi, válogatott alapanyagok - kézzel készített. Kiszerelés: 50ml-es tégely. Vizes alapú, lassan száradó ragasztó füstfólia felragasztásához.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Utána simítsuk rá a füstfóliát vagy füstfólia pelyhet.


Oldószeres, fényes lakkal védjük le az aranyozott felületet. A Pentart ajánlása szerint a megtisztított felületet egyenletes és vékony rétegben kenjük le a füstfólia ragasztóval és várjuk meg, míg a ragasztó áttetszőre szára majd óvatosan simítsuk rá a fóliát, vagy a füstfólia pelyheket! Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For Elexia?


A megtisztított felületet egyenletes és vékony rétegben kenjük le a füstfólia ragasztóval és várjuk meg, míg a ragasztó áttetszőre szára majd óvatosan simítsuk rá a fóliát, vagy a füstfólia pelyheket! Az így díszített felületet lakkozzuk le Pentart vizes vagy oldószeres lakkal! A díszitendő felületet vékony, egyenletes rétegben kenjük le füstfólia ragasztóval!


Lassan száradó vízalapú Pentart ragasztó füstfólia és metalikus pelyhek felragasztására. Hagyjuk megszáradni, száradás után átlátszová és tapadóssá vállik, majd ráhelyezhetjük és lesimítjuk a fóliát vagy pelyheket. Mindig olvassuk el a leírást és a leírtak szerint alkalmazzuk, azaz a megadott mennyiség használjuk a megadott ideig.


Ragasztóink segítségével gyönyörű üveglencsés ékszerek készíthetőek, de két alkatrész összeragasztása vagy a füstfólia rögzítése sem jelenthet problémát. Füstfólia ragasztó ml. Valósítsd meg ötleteid egyre bővülő kínálatunkból!


Népszerű kézműves és hobbi technikákhoz kínálunk alapanyagokat, számos dekorálható- és dekorációs terméket. Arany füsfóliához milyen ragasztó kell? Amit hobbiboltban árulnak arany füstfólia ragasztó névvel konkrétan olyan mint a sima dekopázs ragasztó nem? Ehhez nem valami komolyabb ragasztó kell aminél nem kell arra várni hogy átlátszóra száradjon?


Vízbázisú ragasztó , amely füstfólia felragasztásához alkalmas. Vigyük fel ecsettel a ragasztót egyenletesen a felületre és várjuk meg, míg magától, átlátszóra szárad. Az eszközöket langyos, mosószeres vízzel. Ezután a felületet lakkozzuk le vizes, vagy oldószeres lakkal. Vízbázisú, krém állagú, lassan száradó ragasztó , amely füstfólia és bársonypor felragasztásához is alkalmas.


Díszíthető tárgyak, kreatív papírok, szerszámok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések