2017. szeptember 4., hétfő

Üveglencse alá papír

Mi van akkor, ha nem akarok papírt tenni az üveg alá , mert eleve egy. Mielőtt kivágo tedd a papírra a lencsét, így láthatod hogyan is fog majd kinézni az. Gyöngy, ékszerkellék, Üveglencse , üveglencse. Rendkívűl olcsó, a lencse alá ragasztott kivágott papír mintával a stílusok száma végtelen.


VEGLENCSE PAPÍR ALAPPAL, - ÉKSZER ALAP, ALAPANYAGOK, KELLÉKEK, pamutvászon, kapcsos fémkeret, gyűrű, lánc, medál, fityegő, fülbevaló, nyaklánc, medál. Fedezd fel budaijucus Üveglencse nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Minták, Barna papír és Papír.


Ha nem papír kerül a lencse alá. Természetesen papír helyett sok más anyagot is felhasználhatunk. Textil, bőr, műbőr, parafa vagy falevél, esetleg csillámpor. Ezekhez ékszerragasztót használjunk, nem is érdemes mással próbálkozni. A művelet ugyan az mint a papírnál, egy csepp az anyag közepére, rá a lencse majd egy kis.


Az alapba a lencse alá ragaszthatunk szalvétából, papír zsebkendőből kivágott mintát, nyomtatott képet, de akár textilt is. A legegyszerűbb módja ha a papír képet egy sima papír ragasztóval beragasztod a foglalatba. Esetleg a tetejét is lekenhete ártani nem ártasz vele, bizonyos esetekben még jót is teszel vele. Erre tökéletesen megfelel a dekupázs ragasztó. A lencse beragasztásához erős, áttetszőre száradó ragasztóra lesz szükséged.


Ez működik is, de csak a papír és az üveg közé, lencsét alapba nem lehet érdemben ragasztani vele. A kövek alá a medálba a kifejezetten ékszerkövek ragasztására (mozaikragasztó, ékszerragasztó) kifejlesztett terméket ajánlott választani. Ami azonban legkevésbé folyik szét és a leggyorsabban szára az a gél állagú. Elég bosszantó, amikor kiderül, hogy egy delfinkapocs hiánya miatt nem tudjuk hordani a nagy gonddal elkészített nyakláncot.


Az alapok kiválasztása előtt már jó tudni, hogy mit is akarunk az üveglencse alá tenni, s ehhez ezüst, antik ezüst vagy bronz szerelék illik inkább. Ovális legyen, kerek, netán szögletes? Aránylag új termékünk a webshop-ban a három féle méretben kapható, két oldalon lapos üveglencse. Ebben a bejegyzésben megmutatom, hogy nekem milyen medálok jutottak eszembe velük. Kérlek bátran mutassátok meg ha Ti máshogy.


INGYENES szállítással! Foglalatba, alapokra ragasztható üveglencsék, amelyek alá különböző mintájú lap (pl. papír ) tehető vagy akár üvegfestékkel is díszthető. Javasoljuk, hogy ragasztás előtt végezzen próbát a festékkel. Színes papírból mutatós egyszerű tavaszi dekoráció ablakba, belógatni.


Üveglencse alá papír

Szép papírból esküvőre, fehér papírból hópihe téli dekorációhoz. Leírás: Anita Ötlettár - Papír. Hozzávalók: medál alap, akvarell papír (vastag kb. 3grammos megfelelő lesz), és mini precíz ecset, a lehető legkisebb méretben!


Beszerezhető: kreatív hobby boltokban többféle medálformából, láncból válogathatsz, vagy akár bőrszalagra, organza szalagra is ráteheted a medált. A fém ezüstözött, antiallergén, nikkelmentes. Ezüst színű medálalapba maci mintás papírt helyeztem el az üveglencse alá. Bronz színű medálalapba és franciakapcsos fülbevalóba helyeztem el üveglencse alá ezt a színes fát ábrázoló képet. A nyaklánc és a fülbevaló külön is megvásárolható, ez esetben az árról üzenetben.


Antikolt bronz medálalapba alma mintás papírt tettem az üveglencse alá. Fülbevaló, mm-es üveglencsével. Az üveglencse alá mikulás mintás papírt tettem.


Dekupázs technikával ragasztottam. A fülbevalót szívecske függő díszíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések