2017. szeptember 13., szerda

Oszloptartó rögzítése

Dacromet bevonatú acél állítható oszloptartó rögzítése. Kültéri pergola diagonál elemének rögzítése. A fal megfúrásával és a kapott rozsdamentes menetesszár falba való ragasztásával lehet rögzíteni a rozsdamentes korlátoszlop.


Négyzetes oszloptartó tüske 90x90mm – 750mm. Oszloptartók és faösszekötő.

Sík betonra lecsavarozható oszloptartó , négyzet profilú oszlopok rögzítésére. Horganyzott acélból készült, így ellenáll a csapadéknak, de a mindennapos. Faanyagok egyszerű rögzítése , Sherpa rögzítő elemek, oszloptartók, sarok és lapos fém rögzítő. A készen kapható oszloptartó fémcöveknek két nagy előnye van. Egyrészt – a kihegyezett végű faoszloppal ellentétben – a fémhegy elhasítja az útjába kerülő köveket.


Másrészt a faoszlop kevésbé korha hiszen a fémcövek tetejére, a talajszint fölé kerül. Ha fémcöveket vásárol, szerezze be a fémtüskék.

Ha nem akarja vágni a járólap vagy kőlap felületet, vagy nincs ehhez szerszáma, a rácsavarozható oszloptartó jó megoldás. Ez egyszerűen a járólapokra vagy kőlapokra csavarozható az oszlopok rögzítéséhez. Rozsdamentes oszloptartó konzol, oldalt szerelt korlátoszlop rögzítés Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Szinte mindannyiunkkal előfordul, hogy valamilyen felújítási munkálatra, vagy barkácsolásra adjuk a fejünket.


Esetleg a kertünket varázsolnánk át egy meghitt helyszínné. Sokan akár így élik ki az alkotó kedvüket. Mi ebben segítünk Önnek, hiszen jó minőségű termékeket szolgáltatunk. Betonozható oszloptartó szilárd rögzítéshez. Takarítson meg pénzt, vásároljon közvetlenül a. A faáru rögzítéséhez, beépítéséhez szükséges oszloptartókat és vasalatokat kínálunk kedvező áron széles választékban.


Az oszloptartók és vasalatok mindegyike galvanizált, rozsdamentes anyagok. A talpas oszloptartó fő felhasználási területe az építőipar, ahol is általában teraszok, féltetők és egyéb, túlnyomó részben fa szerkezetű építmények oszlopainak talajhoz történő szilárd rögzítésére használják. Előnye a betonozható kivitelhez képes, hogy a magassága – akár a talp rögzítése után is – csavarmenet segítségével könnyedén. A földbe csavarozható oszloptartó nem alkalmas táblás fa kerítés megtartásához, viszont kiváló kiegészítő lehet félmagas kerítésekhez, rúdfához, hegyezett karóhoz.


A spirálos oszloptartó belső átmérője bővíthető 25-mm-ig.

Mmenetes tartón. Függőleges terhelés viselésére alkalmas. A kiválasztott helyre egy kalapács segítségével beüthető , majd egy. Az olcsó Talpas dűbelezhető oszloptartó 1as horganyzott Kód HOT120D árlistájában. A használhatósága a súlyán múlik – a kétemberes döngölő a legjobb.


A hagyományos módon betonba ágyazott oszlopok beépítése elég körülményes. Laza talajba meglehet próbálni egy kisebb az oszloppal azonos átmérőjű, m hosszú - cső fokozatos leverésével lyukat mélyíteni, amibe a horganyzott csőoszlopot már könnyebb betonozás nélkül leverni, de ez köves talajban aligha megoldható. Hasonlítsa össze az árakat!


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések